ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Η απόφαση της 44άχρονης να διακόψουν τον παράνομο δεσμό τους, οδήγησε στην ανθρωποκτονία και αυτοχειρία τον 35άχρονο Λιμενικό.

Η παράνομη εξωσυζυγική σχέση, δύο έγγαμων με διαφορετικούς συντρόφους, είχε τραγική κατάληξη, τη δολοφονία της 44άχρονης με δράστη και αυτόχειρα τον 35άχρονο Λιμενικό εραστή της.

Η 44χρονη οδοντοτεχνίτης, μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 35χρονο Λιμενικό, από το 2012. Πρόσφατα, είχε παραδεχθεί και στο σύζυγό της τον παράνομο δεσμό που είχε αναπτύξει, με τα δύο ζευγάρια να γνωρίζονται κοινωνικά. Στην εξομολόγηση της, φέρεται να είχε εκφράσει την πρόθεσή της, να διακόψει το δεσμό, και ήταν αυτή που ζήτησε τη χθεσινή συνάντηση (07/04) με πρόθεση της 44άχρονης, να ζητήσει οριστική διακοπή, απο τον 35άχρονο, στον οποίο ζήτησε να χωρίσουν.
Η νεαρή σύζυγός του 35άχρονου, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, από τον μολις προ ετους γάμο της με το Λιμενικό, εντόπισε (07/04-21.00) στο αυτοκίνητο εντός του στεγασμένου γκαράζ, τις δύο σορούς, του συζύγου της και της 44άχρονης.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, στο οποίο εντοπίσθηκαν οι δύο σοροί, κατά την αυτοψία εντοπίσθηκαν δύο κάλυκες .
Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, περισυνέλεξε τον κάλυκα του όπλου στο πίσω κάθισμα, δείγμα του πυροβολισμού προς τη 44άχρονη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ ο δεύτερος κάλυκας εντοπίσθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, πάνω στο ταμπλό, με τον 35άχρονο Λιμενικό στη θέση του οδηγού, συνάδει με την εκδοχή αυτοχειρίας.
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, στο δείγμα από τα χέρια του 35άχρονου, διαπιστώθηκε ότι φέρει ίχνη πυρίτιδας, καθώς και από τα δείγματα στα χέρια των δύο συζύγων των θυμάτων, προέκυψαν αρνητικά αποτελέσματα. Από τα αποτελέσματα, προέκυψε και προανακριτικά ως δράστης της δολοφονίας και αυτόχειρας όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο 35άχρονος Λιμενικός.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport