ΡΑΦΗΝΑ: Διάρρηξη στη μεζονέτα του Π.Χαϊκάλη. Αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο της συνόδου – συζύγου του.

Εισέβαλλαν στο εσωτερικό της μεζονέτα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ στο εσωτερικό ήταν ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ,Π.Χαϊκάλης, καθώς και Αστυνομικός συνοδός και σύζυγός του, χωρίς να αντιληφθούν τη παρουσία τους στο χώρο, αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας και το υπηρεσιακό όπλο της Αστυνομικού.

Διάρρηξη στη μεζονέτα του, κατήγγειλε ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη. Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα, δύο ρολόγια και το υπηρεσιακό όπλο της Αρχιφύλακα που έχει διατεθεί στην Ασφάλεια του Βουλευτή απο τη Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, και συζύγου του.
Οπως διαπιστώθηκε κατα την προανάκριση οι δράστες χρησιμοποιήσαν πτυσσόμενη σκάλα και  ανέβηκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου της 3όροφης μεζονέτας στη Ραφήνα (02/01-22:30) και εισήλθαν στο εσωτερικό από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο Π.Χαϊκάλης και η 38χρονη σύζυγός του, κατέθεσαν οτι παρέμεναν στο ισόγειο της κατοικίας και δεν αντιλήφθηκαν την εισβολή Από κάμερες Ασφαλείας οι Αστυνομικοί, αναζητούν υλικό για να εξακριβωθούν τις κινήσεις των δραστών. Ωστόσο σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής έχουν σημειωθεί επαναλλαμβανομενα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια της περιοχής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport