Π.ΡΑΛΛΗ: Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. Δύο νεκροί- μεταξύ τους 22χρονος Αστυνομικός, τρεις τραυματίες- και ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος.

Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες- μια γυναίκα πολυτραυματίας και δύο άνδρες σοβαρά τραυματίες- είναι ο τραγικός απολογισμός στο τροχαίο δυστύχημα  (15/10- 10.40) στη Λ.Π.Ράλλη, στο ύψος της Διέυθυνσης Αλλοδαπών, στο ρεύμα προς Κηφισό. Απόπληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, ο οδηγός διερχόμενου οχήματος (SMART) φέρεται να παραβίασε σηματοδότη, παρέσυρε πεζούς και προκάλεσε καραμπόλα.Από τα στοιχεία -σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών- ο οδηγός του αυτοκινήτου (SMART) με κίνηση προς τη Λ.Κηφισού, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του οχήματός του.

Αρχικά παρασύρει τις πεζές γυναίκες στο πεζοδρόμιο, έξω από τη Δ/νση Αλλοδαπών, στη συνέχεια συγκρούεται με διερχόμενο όχημα το οποίο ανατρέπεται στην Πέτρου Ράλλη, προσκρούει σε σταθευμενα οχήματα, και παρασύρει τραυματίζοντας θανάσιμα πεζό. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και της Τροχαίας Καλλιθέας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Υπουργέιο Υγείας, και την Τροχαία, νεκροί είναι ο πεζός ο οποίος παρασύρθηκε όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα σταθμευμένα, πρόκειται για 22χρονο Αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, ο οποίος είχε μεταβεί προκειμένου να ενημερωθεί σε σεμινάριο για τον Ebola, καθώς και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία διαμελίσθηκε, ενώ βρισκόταν στην στάση. Τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του τροχαίου- οδηγός (SMART), πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλέυεται στο Τζάνειο, ενώ ακρωτησιασμένη στο κάτων άκρο μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας 65χρονη πεζή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοφρόμιο, κι ένας ακόμα διερχόμενος πεζός Αιγύπτιος στην καταγωγή.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε άμεσα  σε 5 λεπτά ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης. Παρελήφθησαν οι δύο νεκροί, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας,παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός εφημερίας ενώ οι 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

ΤΡΟΧΑΙΟ_Π.ΡΑΛΛΗΠροανάκριση για το  τροχαίο δυστύχημα (15/10-10.40) διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες εξωτερικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εξετάζεται να έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβέις συνθήκες του δυστυχηματος.

Όπως διευκρινίζεται, αρχικά είχε αναφερθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις προανακριτικές Αρχές, ότι μεταξύ των νεκρών ήταν κι ένα ανήλικο κορίτσι-ηλικίας περίπου 10ετών-, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε υπήρξε συγκεχυμένη ενημέρωση, λόγω του κοντόσωμου μεγέθους της 35χρονης γυναίκας η οποία επιβεβαιώνεται νεκρή, στο τροχαίο δυστύχημα. Πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, από καταθέσεις αυτοπτών, ο υπαίτιος οδηγός του SMART, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με αυτοκινητιστή. Ωστόσο το ΤΑΧΙ δεν εχει εντοπισθεί, για να επιβεβαιωθεί το ακριβές των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.