Π.ΡΑΛΛΗ: Διαφώνησαν Ανακριτής και Εισαγγελέας,για τον Αλβανό οδηγό του Smart.

Διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέας για την ποινικη μεταχείριση του 27χρονου Αλβανού, Έρβιν Μαρκο, οδηγο του Smart που σκόρπισε το θάνατο (15/10) στην Πέτρου Ράλλη.

Ο 27χρονος απολογήθηκε (20/10) στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρξε διαφωνία για την προσωρινή κράτηση ή μη με επιβολή περιοριστικών όρων, στον Αλβανό οδηγό του Smart, η πορεία του οποίου στέρησε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.
Η απόφαση παραπέμφθηκε στο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί, ενώ έως την απόφαση ο κατηγορούμενος θα παραμένει σε περιορισμό,- με απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφαίρεση διαβατηρίου, κατ’ οίκον περιορισμό-.
Όπως φερεται, να υποστήριξε στην απολογία του ο 27χρονος Αλβανός οδηγός, “από την Πειραιώς και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Έπαθα επιληπτική κρίση. Δεν θυμάμαι καν, ούτε ότι συγκρούστηκα με ένα ταξί. Zητάω συγνώμη,οι ζωές όμως δεν γυρίζουν πίσω. Είμαι συγκλονισμένος και σοκαρισμένος”.

Επιμένει στον ισχυρισμό του για τις επιληπτικές κρίσεις, χωρίς να επιβεβαιώνεται από τις ιατρικές εξετάσεις “όταν ήμουν 16χρονών είχα ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι. Ήμουν συνοδηγός και είχα χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Από τότε, λόγω των σοβαρών κρανιοεγγεφαλικών κακώσεων που είχα πάθει, έχω κρίσεις επιληψίας και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, που μου έχουν δώσει οι γιατροί”, ανεφερε ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του Smart.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport