Πώς σχολιάσαν οι Αστυνομικοί τον Ειδικό Φρουρό- μοντέλο και την απόφαση για έρευνα|ΑΠΟΨΗ*

Η απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ να διεξάγει εσωτερική έρευνα για τον νεαρό Ειδικό Φρουρό της ΔΙΑΣ ο οποίος φωτογραφήθηκε γυμνός σε lifestyle περιοδικό της Κύπρου προκάλεσε σχόλια και μεταξύ των ενστόλων

image

Και πολύ καλά κάνει το παιδί! Όποιος έχει δείχνει! Έλεος αυτό μας πείραξε τώρα?????
******
ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟ  MODELING ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΤΈ.
*****
Aμα κανει σωστα τη δουλεια του χωρις κομπλεξισμους ματσο ….ας κανει κ αυτη τη δουλεια.Δεν κλεβει στο κατω κατω.. Ε μα πια ελεος.. αυτοι που κανουν δευτερη δουλεια για να ζησουν καλυτερα ενοχλουν…..
Στις ειδικες δυναμεις παιρνουν τωρα πια με μη ορατα τατου- στο κατω κατω αν σεβεται τη στολη -κ την αποστολη του  απεναντι στην κοινωνια …τι αλλο νομιμο κανει για να ζησει …γιατι θα πρεπει να μας νοιαζει; Στο εξωτερικο φωτογραφιζονται στρατιωτικοι πυροσβεστες ημιγυμνοι κ κανουν ημερολογια για φιλανθρωπικους σκοπους εδω ολα μας νοιαζουν εκτος απο τους απλοχερηδες …….κ τα βαρεμενα που νομιζουν κατι ειναι επειδη φορεσαν μια στολη..
*****
Ρώτησα και έλαβα την απάντηση ότι τα  τατουάζ που βλέπω έχουν  κριθεί νόμιμα  ( εφόσον δεν είναι ορατά από τους πολίτες ). Επανήλθα ρωτώντας  αν αυτό καλύπτει και τα  νοητικά ( από λίγα έως τεράστεια …που προκύπτουν από την δημιουργία τους  στο σώμα ,  αλλά ήταν ενθουσιασμένοι!) Να υπενθυμίσω ότι στις στρατιωτικες Σχολές  ΔΕΝ εισάγονται οι φέροντες  στίξεις  διότι θεωρείται ότι υποβόσκει ψυχιατρική απόκλιση, ακόμη και εφέδρους αξιωματικούς ΔΕΝ τους  κάνουν.
-Το 2011 όταν τους  έκοψαν στην Πειραιώς  από ειδικούς  φρουρούς ,λόγω των στίξεων  ( ο ένας  το είχε  στο χέρι και είχε  προβεί και σε  πλαστικές αφαίρεσης ) κατέφυγαν στο  ΣτΕ και εκδόθηκε  ατομική πράξη…..
Τώρα  βέβαια ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ  ότι το  ΣτΕ   …δεν αφαίρεσε  και τα  νοητικά προβλήματα εκδίδοντας  την απόφαση
******
…για αλλα πραγματα σοβαροτερα κανουν τα κοροιδα…αυτο τους πειραξε. Μυαλα του προηγουμενου αιωνα…να μπαινουν στα σωματα ασφαλειας οι ασχημοι,βαλτε κ αυτο ως κριτιριο… η φωτογραφιση σας πειραξε…
*****

_______
*σχόλια Αστυνομικών