“Προσλήψεις στη Γαλλία.. καταργήσεις στην Ελλάδα”, του Στ.Αμοιρίδη*| ΑΠΟΨΗ

“Σήμερα η Γαλλία ανακοίνωσε προσλήψεις σε Στρατό, Αστυνομία και Συνοριοφυλακή. Μέσα σε λίγες ημέρες από την τρομοκρατική επίθεση.. κάποιοι επιλέγουν την κατάργηση υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στο πλαίσιο της αναδιάταξης των υπηρεσιών.. μεταθέτουμε τους Συνοριακούς σε Υπηρεσίες Τροχαίας, Α.Τ. για διατάραξη και να γεμίζουμε τα γραφεία και τα γήπεδα”, σημειώνει μεταξύ άλλων, το μέλος κεντρικής εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΣΥΦΥ.

image

“Σήμερα η Γαλλία ανακοίνωσε προσλήψεις σε στρατό,αστυνομία και συνοριοφυλακή. Μέσα σε λίγες ημέρες από την τρομοκρατική επίθεση, τα αντανακλαστικά μιας Κυβέρνησης που θέλει να αποκαταστήσει την ασφάλεια στην κοινωνία της και να στείλει το μήνυμα προς τα έξω, ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να αισθάνονται ξανά οι πολίτες της ασφαλείς. Σε αντίθεση λοιπόν με μια άλλη πολιτική, που ενώ όλο σχεδόν το προσφυγικό και μεταναστευτικό κύμα περνά από τη χώρα μας προς την Ευρώπη, κάποιοι επιλέγουν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στα πλαίσια λέει της αναδιάταξης των υπηρεσιών. Εκστρατεία ενημέρωσης για αυτές τις τακτικές είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. . Αδιανόητες τέτοιες τακτικές τη ώρα που η χώρα μας έχει γίνει όχι μονοπάτι, αλλά “εγνατία” κάθε μεταναστευτικού κύματς χωρίς να μπορούμε να διαχειριστούμε καμία κατάσταση.
Αντί να περιμένουμε όμοιες ενέργειες, προσλήψεις συνοριακών ακόμη και στρατιωτικών δυνάμεων, επιλέγουμε να μεταθέτουμε τους συνοριακούς σε υπηρεσίες τροχαίας, Α.Τ. για διατάραξη και να γεμίζουμε τα γραφεία..τα γήπεδα κλπ”!!!

*του Στέλιου Αμοιρίδη, μέλος κεντρικής εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΣΥΦΥ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport