“Προς νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: να κάνει υπομονή, η κυβέρνηση τους θα επιτύχει κάτι ακόμα «καλύτερο», να καταργήσει όλη την Αστυνομία”|ΑΠΟΨΗ*

“Σε λίγο άβατο, θα είναι όλη η Ελλάδα διότι κανείς δεν θα είναι σε θέση να αστυνομεύσει. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λίγη υπομονή ,διότι έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση τους θα επιτύχει κάτι ακόμα «καλύτερο»  και μεγαλύτερο  θα καταργήσει όλη την  Αστυνομία”, σχολιάζει Ειδικός Φρουρός, μέλος του ΣΕΦΕΑΑ*.

image

“Εδώ ο κόσμος καίγεται ………………….
Αν και διανύουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων ,η Ελληνική Αστυνομία περνά την δική της Μεγάλη Εβδομάδα, χωρίς φυσικά πουθενά να φαίνεται Ανάσταση.
Είναι γεγονός ότι  τις ημέρες αυτές καμία δαπάνη δεν εγκρίθηκε και πολύ σύντομα  -από την αρχή του νέου έτους δηλαδή- θα καταρρεύσουνν τα πάντα.
Οι αστυνομικές υπηρεσίες που εδώ και καιρό έχουν ξεμείνει από χαρτί,  μελανί,  πετρέλαιο ,ανταλλακτικά για τα οχήματα θα μείνουν τώρα χωρίς καθαριότητα ,χωρίς βενζίνη, χωρίς ελαστικά. Το προσωπικό δεν πληρώνεται νυχτερινά, σε λίγο δεν θα υπάρχουν χρήματα για τα πενθήμερα και έπεται συνέχεια.
Μέσα σε αυτή την φρενίτιδα η πολιτική ηγεσία  ,και όχι μόνο ,ασχολείται με την επιτυχία της αναδιάρθρωσης, με το άβατο η μη των Εξαρχείων, με την κατάργηση ή όχι των Ματ.
Λοιπόν ματαιοπονείτε. Σε λίγο άβατο θα είναι όλη η Ελλάδα διότι κανείς δεν θα είναι σε θέση να αστυνομεύσει τίποτα. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λίγη υπομονή ,διότι έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση τους θα επιτύχει κάτι ακόμα «καλύτερο»  και μεγαλύτερο  θα καταργήσει όλη την  Αστυνομία.
Κύριε Υπουργέ, είσαστε πολιτικός προϊστάμενος όχι για  να καθορίζετε  τον επιχειρησιακό ρόλο των μονάδων της αστυνομίας αλλά για να δίνετε πολιτική λύση στα προβλήματα ενός  οργανισμού  που καταρρέει.
Γι’  αυτά αναμένουμε μία τοποθέτηση σας ,και εδώ τα ο δίλημμα είναι απλό ή μπορείτε ή παραιτείστε”.

______
* του Γιάννη Φαναριώτη, μέλος ΣΕΦΕΑΑ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport