Πολυτεχνειουπολη Ζωγράφου: ΤΩΡΑ – Καταληψίες "έριξαν " κεντρικό server, προβλήματα στα εφημερεύοντα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Κατάληψη ατόμων του “χωρου” στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Τα άτομα έριξαν -σύμφωνα με πληροφορίες- τον κεντρικό server του Υπουργείου Παιδείας με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στα εφημερεύοντα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία.

Τα άτομα που εισέβαλλαν στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, πραγματοποίησαν κατάληψη (06/12-12.30) στην αίθουσα “Κλειδι” που βρίσκεται εγκαταστημενος ο κεντρικός server του Υπουργείου Παιδείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θέοδωρου Φορτσάκη να κλείσει ορισμένα τμήματα εν όψει των κινητοποιήσεων. Με το server είναι συνδεδεμένα τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία,  με καταχωρημένα δεδομένα για τη λειτουργία τους.
Η δολιοφθορά από τα άτομα του “χωρου”, να “ρίξουν” τον συγκεκριμένο server, έχει προκαλέσει προβλήματα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από μέλη της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρών πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, στα  εφημερεύοντα Λαϊκό Αιγηνητειο Αρεταιειο και στο οφθαλμολογικο του Γ.Γεννηματάς.
Επιχειρείται εξεύρεση λύσης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport