Ποινικές Διώξεις στους 17χούλιγκανς- Διώξεις και τους γονείς τριών ανηλίκων, μεταξύ των συλληφθέντων.

Στον Εισαγγελέα παραπέμφθηκαν οι 17συλληφθέντες μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, για τα ακράια βίαια επεισόδια εξωτερικά και στο εσωτερικό του γηπέδου της Λ.Αλεξάνδρας, πριν την ορισιτκή διακοπή του ντέρμπι. Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε βάρος των γονέων τριών ανηλίκων, μεταξύ των συλληφθέντων.

ΠΑΟ_ΟΣΦΠ_ΙΙΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες από Δικαστικές πηγές, ο αρμόδιος Εισαγγελεάς (22/11), ενσωμάτωσε σε μία τη δικογραφία την οποία συνέταξε το τμήμα Αθλητικής Βίας, της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφαλειας της Ασφάλειας Αττικής, και άσκησε ποινική δίωξη στους 17συλληφθέντες και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, έχοντας λάβει προθεσμία για να απολογηθούν.
Οι κατηγορούμενοι μεταξυ αλλων είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες παράβασης του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διατάραξης κοινής ειρήνης και αντίστασης κατά της αρχής.
Διωξεις έχουν ασκηθεί και σε βάρος των γονέων 3 ανηλίκων μεταξύ των συλληφθέντων, με την κατηγορία της  παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες θα παραμέινουν κρατούμενοι, στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι να απολογηθούν.