Πλ.Βικτωρίας: “Την είδε” ..σαμουράϊ και ζώθηκε με σπαθί..

Ένας άνδρας, ο οποίος εντοπίσθηκε να κινείται στην ουρά της αντιφασιστικής πορείας, έχοντας στην πλάτη του “περαμένο” ένα σπαθί σαμουράι, προσήχθη και εξετάζεται από τους Αστυνομικούς

wpid-img_2342_wm.jpgΜε την αντιφασιστική πορεία σε εξέλιξη (06/11- 18.00) ένας άνδρας, κινήθηκε μόνος του μεσα στο πλήθος. Η παρουσία του προκάλεσε την προσοχή αρκετών εκ των παρευρισκομένων στο σημείο, όταν τον είδαν να σταματάει στη μέση του δρόμου, και να κάνει το σταυρό του.

Η συνέχεια ο άνδρς, τους αιφνισίασε, όταν διέκριναν, ότι έβγαλε από τα ρούχα του ένα σπαθί σαμουραϊ, το πέρασε στην πλάτη του (σσ περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα ανέφεραν τους πολεμιστές σαμουράι), και πεζός κινήθηκε προς την Γ’ Σεπτεμβρίου.

wpid-img_2339_wm.jpgΑστυνομικοί- Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι ήταν παρόντες στο χώρο, διατεταγμένη υπηρεσία σε μέτρα τάξης, λόγω της πορείας, σταμάτησαν τον άνδρα για έλεγχο στοιχείων.

Το άτομο έχει προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα προς εξακρίβωση, ενώ το σπαθί κατασχέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για χρήστη, και τα σπαθί είναι εκπαιδευτικό “κατανα”.