Περιστέρι: Πληροφορίες σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Έκκληση της Τροχαίας Αιγάλεω για πληροφορίες για τις συνθήκες θανατηφόρου τροχαίου, με δύο νεκρούς αναβάτες δικύκλων.

image

Το τροχαιο δυστύχημα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (08/02- 05.45), στη Λεωϕόρο Αθηνών, στο Περιστέρι 300μ. από την αερογέϕυρα, ρεύμα κυκλοϕορίας προς Κόρινθο.
Σύμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεία της τροχαίας,  από τη σφοδρή σύγκρουση, οι αναβάτες δύο δικύκλων έχασαν τη ζωή τους, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο ακόμα οχήματα.
Όπως προέκυψε, το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε 27άχρονος με κατεύθυνση το Περιστέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα το νεαρό αγόρι να τραυματισθεί θανάσιμα. Λίγο αργότερα και σε απόσταση περίπου 200m ο 35άχρονος αναβάτης έτερου δικύκλου και παρέρας δύο παιδιών που ακολουθούσε, χάνει τον έλεγχο-λόγω ολισθηροτητας, από λάδια στο οδόστρωμα- και συγκρούεται με δύο διερχομενα οχήματα, με τον 35άχρονο, να χάνει τη ζωή του.
Στο σημείο μετέβη σταθμός ΤΟΤΑ της Τροχαίας, κι εντόπισε τα συντρίμμια και τις σορούς των δύο νεαρών αγοριών αλλά κανέναν αυτόπτη μάρτυρα. Κατά την προανάκριση, προέκυψε ότι στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο ακόμα οχήματα οι οδηγοί των οποίων εγκατέλειψαν το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. Σύμφωνα με μαρτυρία επαγγελματία της περιοχής, ο οποιος δεν έχει εξετασθεί από την Τροχαία, υποστηρίζει ότι άκουσε τον δυνατό κρότο από τη σύγκρουση, και στη συνέχεια υποστηρίζει ότι είδε Δημοτικό όχημα να διέρχεται από το σημείο. Σύμφωνα με τον επαγγελματία, ο οδηγός του οχήματος, το οποίο είδε να διέρχεται από το σημείο και αν δεν είδε, θα άκουσε τη σύγκρουση και ενδεχομένως να είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες για την εξακρίβωση συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος.
Έκκληση απευθύνει η Τροχαία Αιγάλεω, σε οτιδήποτε γνωρίζει σχετικά για τις συνθήκες του τροχαίου, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέϕωνα  210-5326670 και 210-5326680

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport