ΠΕΙΡΑΙΑΣ : ΤΩΡΑ – Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, για πληροφορία της διαμονής του Αλβανού ενόπλου.

Μια πληροφορία, ύστερα από τη διαρροή  της φωτογραφίας του Αλβανού Arlbert ή Armben Bako, ο οποίος αναζητείται για το ένοπλο περιστατικό στο Μικρολίμανο ( 22 / 11 ) για τη διαμονή του, προκαλεσε την κινητοποιηση της ΕΛΑΣ(25/11).

image

Σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαρ στο Μικρολίμανο, μεταβαίνει κλιμάκιο ιχνιλατων της ΕΛΑΣ, και της Ασφάλειας, προκειμένου να ελεγχθεί πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 31χρονος Αλβανός Arlbert ή Armben Bako. Αν και η Ασφάλεια είχε καταλήξει ότι ο ένοπλος διέφυγε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίσθηκε, η πληροφορία αναφέρει ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διέμενε μέχρι και ..χθες το πρωί(24/11) κι ενώ τον αναζητούσαν σε όλη την περιοχή.
image

Σύμφωνα με την Ισπανή ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, εκμίσθωσε σε ψευδή στοιχεία το δωμάτιο του 1ου ορόφου για δύο διανυκτέρευσεις. Από το δωμάτιο έχουν μεταφέρει προς εξεταση ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Αλβανού. Ενώ εντοπίσθηκε πλήρης γεμιστηρας kalashnikov καθώς και ερωτικά βοηθήματα, πλαστικοί σφικτήρες, αυτοσχέδιες χειροπέδες τα οποία εξετάζεται αν τα μετέφερε στο χώρο για ερωτική βραδιά που προετοίμαζε, ή ανήκαν στον εξοπλισμό του ξενοδοχείου.
Εν τω μεταξύ, αναμένεται (25/11 ) η διάταξη δημοσιοποίησης από την Εισαγγελέα Πειραιά, για τα στοιχεία και τη φωτογραφία του επικίνδυνου Αλβανού ενόπλου ο οποίος αναζητείται .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport