ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Προφυλακιστέος ο Αστυνομικός για τη δολοφονία του 31χρονου ιδιοκτήτη ΠΡΟ-ΠΟ.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος αστυνομικός ο οποίος το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου δολοφόνησε για οικονομικές διαφορές και μετά από συμπλοκή με το θύμα, τον 31χρονο δεύτερο ξάδερφο της γυναίκας του, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Καλλίπολη, στον Πειραιά.

Ο δράστης, Αστυφύλακας πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος βρίσκεται σε αργία από την υπηρεσία του, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση εκβίασης, όπως προέκυψε, είχε είχε παντρευτεί την εξαδέλφη του θύματος.

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο 30χρονος τού όφειλε μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις, ανέφερε ότι είχε καταβάλλει ο πατέρας του.
Φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Ανακριτή, ότι είχε επισκεφθεί το θύμα στο διαμέρισμά του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα συγκεκριμένο ποσό που του όφειλε, με τον 31χρονο να του προετείνει να πάνε για έναν καφέ. Ισχυρίζεται πως ο ξάδερφός του ήταν εκείνος που του επιτέθηκε πρώτος και τον χτύπησε με ένα γκλομπ, ενώ τον τραυμάτισε με το μαχαίρι και στις παλάμες των χεριών του.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο Αστυνομικός δράστης της δολοφονίας κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από το θύμα και στη συνέχεια να μαχαιρώσει τον 31χρονο στην πλάτη,  σε κατάσταση αμόκ.

Σύμφωνα πληροφορίες και στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο δράστης έχει καταθέσει άιτημα να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ σύμφνωα με τη νερκοτομή στη σορό, επέφερε στο θύμα 39 μαχαιριές

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport