ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα της Καλλίπολης. Ομολόγησε ο Αστυφύλακας-εξάδελφος του θύματος τη δολοφονία του.

Ως κατ ομολογίαν δράστης παραπέμπεται ο ο 27χρονος Αστυφύλακας ο οποιος (24/10) ομολογησε τη δολοφονία του 30χρονου εξαδέλφου του, ιδιοκτήτη ΠΡΟ-ΠΟ (23/10) στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Με πολλαπλα τραύματα από μαχαίρι, σε διαμέρισμα χωρίς ίχνη παραβίασης εντοπίσθηκε (23/10-21.30) η σορός του 30χρονου ιδιοκτήτη ΠΡΟ ΠΟ, στο διαμέρισμα της Καλλίπολης Πειραια.
Ως ύποπτος προσήχθη κι εξετάσθηκε (24/10) νεαρός ο οποίος εντοπίσθηκε να περιφέρεται στη γειτονιά, χωρις επαρκείς αιτιάσεις για την παρουσία του στο χώρο.
Ο 27χρονος Αστυφυλακας, ως κατ ομολογίαν δράστης, παραδέχθηκε τη δολοφονία του εξάδελφος του(24/10-16.00), ενώ φέρεται να προσδιορισε το κίνητρο σε οικονομικες διαφορες.
Φερεται να έχει αναφερει στην απολογια του, ότι το θύμα ήταν συνδιοκτήτης στο πρακτοτρείο ΠΡΟΠΟ με τον πεθερό του, αλλά δεν απέδιδε τα προσυμφωνημενα ποσοστά του, τα οποία όπως υποστήριξε, ξόδευε στα καζίνο και σε διασκεδάσεις.
Φερεται επίσης να περιεγραψε με λεπτομέρειες το έγκλημα. Πήγε στο σπίτι του εξαδέλφου του, με τον οποίο διαπληκτιστηκε, ενώ ανέφερε ότιο 30χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι επιβιωσης, το οποίο κατάφερε να του αποσπάσει και μ’ αυτό τον σκότωσε. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία για το έγκλημα, προφασιζομενος ότι τον είχε καλέσει τηλεφωνικά ο εξάδελφός του ζητώντας βοήθεια. Απο τις τηλεφωνικές κλήσεις , δεν προέκυψε το βράσιμο των ισχυρισμών του.
Το μαχαίρι του σε εγκλήματος καθώς κι ο σκούφος που φορούσε, έχουν αποσταλεί για εξέταση ταυτοποίησης DNA στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου να ταυτοποιηθει και εργαστηριακά, μα την.ποινική του μεταχείριση να αναμένεται να αποφασίσει ο Εισαγγελέας, οπότε και θα βρεθεί ενώπιον του, με την κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δικογραφία σε βάρος του, για ανθρωποκτονία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport