Παρουσία του Σώρρα και της συζύγου του εντόπισε η ΕΛΑΣ

Προς εκτέλεση εντάλματος για το ζεύγος Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βαίας Ρουγκλίου.

Την ηλεκτρονική “διαδρομή” του διαγγέλματός, που δημοσιοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας, μετά την καταδικαστική σε βάρος του και της συζύγου του, Βαίας Ρουγκλίου,  απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας,  εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από διάταξη άρσης απορρήτου του Εισαγγελέα, για τον εντοπισμό των δύο καταζητούμενων, προς εκτέλεση των ενταλμάτων σε βάρος τους.

Τα κινητά τηλέφωνα των δύο φυγόποινων καταζητούμενων Αρτέμη Σώρρα και της Βαίας Ρουγκλίου όπως “έδειξαν” από το τελευταίο στίγμα τους, έκλεισαν, από τη στιγμή που η απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρας (17/03), τους επέβαλε 8 έτη κάθειρξη, ποινή άμεσα εκτελεστή, χωρίς αναστολή, και μη εφεσιβάλλιμη.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ως πληρεξούσιος συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, άσκησε (20/03) έφεση κατά της απόφασης.  «Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του» δήλωσε δικηγόρο Βασίλης Νουλέζας ενώ όπως ανέφερε, η έφεση αφορά στην μείωση της ποινής αφού η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, ανέφερε οτι ο πελάτης του επιφυλάσσεται να εμφανιστεί στην εκδίκαση της έφεσης αν και δεν αποκάλυψε που βρίσκεται, υποστήριξε οτι βρίσκεται στην Ελλάδα πάρα τις “φήμες” που τους θέλουν να έχουν καταφυγει στην Ιταλία.

Από την έως τώρα έρευνα της Αστυνομίας στα δρομολόγια των πλοίων προς Ιταλία, μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης  και την έκδοση σε βάρος τους εντάλματος (17/03), δεν εντοπίστηκαν στις λίστες επιβατών ούτε έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικοί στην Πάτρα και την Αττική, αναζήτησαν πόρτα πόρτα τον Αρτέμη Σώρρα. Στις οικιες των παιδιων του, στην Αττικη αλλα και σε οικηματα γνωστης διαμονης στην Αχαΐα αν και αναζητήθηκαν δεν εντοπίστηκαν. Πρόσωπα του στενού πυρήνα της “Ελλήνων Συνέλευσις” εξετάζονται στο ενδεχόμενο να προκύψει η τοποθεσία που βρίσκεται το καταζητούμενο ζεύγος, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι “πιστού” οπαδού του.