ΠΑΝ.ΕΝ.ΑΞ-ΠΣ: "Το πλεόνασμα της υπομονής μας τελείωσε- Να πάρουμε αυτό που δικαιούμεθα".

Σε κινητοποίηση καλεί τα μέλη της, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΣ, για την ερχόμενη Παρασκευή (05/09) στις 18.00 το απόγευμα με σημείο συνάντησης το Λευκό Πύργο.

Στην κοινοποίησή τους αναφέρουν

“Συνάδελφοι
Ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον κ. Πρωθυπουργό της Χώρας, παίρνουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, να στείλουμε το μήνυμα μας, ότι οι ένστολοι εργαζόμενοι βαρέθηκαν την πολιτικής της απαξίας της περιφρόνησης και της αδικίας.
Την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, δίνουμε όλοι αγωνιστικό «ΠΑΡΩΝ» στο Λευκό Πύργο, συμμετέχουμε στην κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας πυροσβεστών-αστυνομικών – λιμενικών.
Η ατζέντα είναι καυτή, περιλαμβάνει:
1. Την άρση των μισθολογικών αδικιών και την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
2. Την διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων με την πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα και την πλήρη επαναφορά της αυτονομίας και ανεξαρτησίας των πυροσβεστικών ταμείων.
3. Την άμεση θεσμική αλλαγή των δυσχερειών που προκλήθηκαν από την τελευταία πρόχειρη και εν πολλοίς άσκοπη νομοθετική ρύθμιση για την αναδιοργάνωση του Π.Σ.
Το αξιόμαχο στο πυροσβεστικό προσωπικό δεν εξασφαλίζεται με νοητούς μαθηματικούς τύπους, αλλά με ουσιαστικά μέτρα και μέσα που να ενισχύουν το αξιόμαχο του πυροσβεστικού οργανισμού και με ουσιαστική μέριμνα για τις συνθήκες ασφαλείας και την “καθημερινότητα” του πυροσβεστικού προσωπικού.
Τίποτα δεν χαρίζεται – Με αγώνα μόνο κερδίζεται”.