Παγκράτι: Εντοπίσθηκε νεκρή, η 21άχρονη φοιτήτρια για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Νεκρή εντοπίσθηκε η 21άχρονη φοιτήτρια για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους της. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της.

Στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε εντοπίσθηκε (05/10) η σορός  της 21άχρονη φοιτήτρια Μαρίας Νταλιάνη για την οποια είχε δηλωθεί εξαφάνιση(30/09) από τη μητέρα και τον πατριό της, όταν την βρήκαν στο σπίτι της οικογένειας, στο Παγκράτι.

wpid-foititria.jpg

Όπως έχουν δηλώσει οι μητέρα και ο πατριός της νεαρής φοιτήτριας, στους Αστυνομικούς, είχαν αναχωρήσει από την πολυκατοικία στην οποία διαμένουν στο Παγκράτι, με τα δύο εταιροθαλή αδέλφια της 21άχρονης, σε διαμέρισμα της οποίας, διέμενε και η νεαρή φοιτήτρια, νωρίς το πρωί (30/09) για το καφενείο που διατηρούν στη Λ.Υμηττού στο Παγκράτι. Όταν το βράδυ επέστρεψα αναζητησαν την 21άχρονη χωρίς να την εντοπίσουν, καθώς και σπίτια φίλων και γνωστών, ενω οι κλήσεις τους στο κινητό της 21άχρονης έμειναν αναπάντητες, και δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Η 21άχρονη εντοπίσθηκε νεκρή στο φωταγωγό της πολυκατοικίας, το βράδυ της Δευτέρα (05/10) για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση (30/09) πριν πέντε ημέρες, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την νεκροψία, η σορος της 21άχρονης φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συμβατές με τραυματα απο πτώση. Αναμένεται η διενέργεια νεκροτομή, προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής φοιτήτριας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport