Πάρνηθα: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για εξαμελή οικογένεια

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό εξαμελούς οικογένειας, που έχασε τον προσανατολισμό της, στην Πάρνηθα.

(02/01-21.10) Αίσιο τέλος η επιχείρηση έρευνας και αναζήτησης για έξι άτομα- δύο άνδρες και τέσσερα ανήλικα, που έχασαν τον προσανατολισμό τους, ενω είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας. Τα άτομα εντοπίσθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, παρά την εξάντληση από την πολύωρη πεζοπορία και τη χαμηλή θερμοκρασία λόγω της χιονόπτωσης.

ΠΣ_ΠΥΞΙΔΑ
Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού από κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ, για εξαμελή οικογένεια- δυο γονείς με τα τέσσερα παιδιά τους-, που είχαν πάει το απόγευμα του Σαββάτου (02/01-18.00) για πεζοπορία στο βουνό. Όπως ανέφερε ο άνδρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία, έχασαν τον προσανατολισμό τους, όταν έπεσε το φως της ημέρας και ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Επικεφαλής της ομάδας διάσωσης, βρίσκονται σε επικοινωνία με την εξαμελή οικογένεια μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, ενώ σημειώνεται πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Από τις ενδείξεις σήματος του κινητού τηλεφώνου το στίγμα τους εντοπίζεται στη Θέση Σκίπιζα, στη βορειοδυτική πλευρά της Πάρνηθας. Απο την 1η ΕΜΑΚ, γίνεται προσπάθεια από μονοπάτι να οδηγήσουν την οικογένεια σε ξέφωτο ώστε να παραληφθούν από τους διασώστες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport