Ο βιασμός της 19χρονης Ελληνίδας από Πακιστανούς.

Το διαδίκτυο αναπαράγει και διαμοίραζει ανάρτηση σχετικά με άγριο και ανελέητο “βιασμό 19άχρονης ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ από 4 Πακιστανούς” με περιγραφές και λεπτομέρειες της βίας σε βάρος της νεαρής γυναίκας. Σε όλες τις αναρτήσεις, αφού πρόκειται για αναπαραγωγή της αρχικής αναρτησης με κάποιες παρεμβάσεις ακραίας ρητορικής, και ακραίο προπαγανδιστικό λόγο, σε καμία δημοσίευση, δεν εμπεριέχεται η ακριβής αποτύπωση των γεγονότων της υπόθεσης.

Η διατύπωση της “είδηση” όπως καταγράφεται από την αρχική της ανάρτηση, προκαλεί ακόμα και τον πιο αντιρατσιστή να λειτουργήσει αυτοπροστατευτικά. Σε όλες τις αναρτήσεις υπάρχει η “επωδός” της απραξίας της Αστυνομίας και απόπειρας απόκρυψης των γεγονότων.
Σε αποκατάσταση της αλήθειας, το περιστατικό καταγράφεται στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Αγ.Παντελεήμονα.
Συμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, πρόκειται για 20άχρονη Ελληνίδα με υπηκοότητα, παιδί πρώτης γενιάς μεταναστών από την Αλβανία, η  οποία έχει μεγαλώσει και ζει στην Ελλάδα.
Η 20άχρονη (21/03), επιβιβάστηκε σε ΤΑΧΙ και μετακινήθηκε από την περιοχή της Ομόνοιας προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας ως συνεπβάτη Πακιστανό, με τον οποίο μετακινήθηκαν από κοινού. Πρόκειται για έναν από τους τέσσερις σύμφωνα με την καταγγελία της 20άχρονης, Πακιστανούς οι οποίοι συμμετείχαν στο βιασμό της. Ένας ακόμα Πακιστανός, σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί καταγγελία για βιασμό, ήταν που ανέμενε στην πόρτα της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα της οποία διέμεναν με ομάδα ομοεθνών τους.
Για την υπόθεση διενεργείται Αστυνομική έρευνα προς εξακρίβωση των όσων καταγγέλονται ενώ έχει κατ υπόδειξη της 20άχρονης συλληφθεί ο ένας από τους τέσσερις Πακιστανούς, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί ως δράστες βιασμού. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της 20άχρονης ως προς την ιατρική πιστοποίηση -εξακρίβωση των καταγγελιών της, ενώ η Αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ως προς την εξακρίβωση των πραγματικών γεγονότων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport