“Ο Αστυφύλακας στο νοσοκομειό.. Ολο στο βωμό των κρίσεων που πλησιάζουν”|ΑΠΟΨΗ*

..” διμοιρία ΥΜΕΤ αποτελούμενη απο 9 ανδρες κλήθηκε να αντιμετωπίσει μονο με τις ασπίδες ενα πλήθος 700 ατόμων του ΠΑΜΕ και οταν οι συνάδελφοι της ΥΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, οι ηδημονες του Υπουργείου διέταξαν ΕΔΕ γιατι οι εντολές ηταν καμμια χρήση (..) O αστυφύλακας ομως να νοσηλευτεί στο νοσοκομειό επειδη κάποιοι δεν ξερουν να κανουν καλα την δουλεια. Ολο στο βωμό των κρίσεων που πλησιάζουν”.

image

“Εγώ υπηρετήσει επι σειρα ετών σε μια απο τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της Αττικης, τα ΜΑΤ για πρωτη φορα ομως νοιωθω αηδία για το πως εχει καταντήσει αυτη η Υπηρεσια….τοτε που ημουν εγώ ειμασταν μια γροθιά, ολοι για εναν και ενας για ολους!! Ειχαμε αξιωματικούς με αρχ@@@@@ και ξέραμε οτι εχουμε την αμέριστη συμπαράσταση τους και αυτο  γιατι ολοι εχουμε ενα κοινό σημειο….την αγάπη μας για την συγκεκριμένη Υπηρεσια!!Πλεον τα πραγματα εχουν αλλάξει….
Προχθες μια διμοιρία Υμετ αποτελούμενη απο 9 ανδρες κλήθηκε να αντιμετωπίσει μονο με τις ασπίδες ενα πλήθος 700 ατόμων του ΠΑΜΕ και οταν οι συνάδελφοι της ΥΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, οι ηδημονες του Υπουργείου διέταξαν ΕΔΕ γιατι οι εντολές ηταν καμμια χρήση (..) O αστυφύλακας ομως να νοσηλευτεί στο νοσοκομειό επειδη κάποιοι δεν ξερουν να κανουν καλα την δουλεια.
image

Ολο στο βωμό των κρίσεων που πλησιάζουν”.


*Θάνος Παπαδημητρίου- Αστυνομικός

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport