ΟΣΥΕ: "Κανέναν Εμπάργκο στην ανθρωπιά"!

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών -Ν.Ροδόπης, απέστειλε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήων Ελλάδος, για την διάθεση ποσότητας μεγαλύτερης των 25τόνων από την αδιάθετη παραγωγή τους σε ροδάκινα και νεκταρίνια στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της Χώρας.

Με τίτλο “Κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά!” η ΟΣΥΕ, αναφέρεται στην ακακοίωνσή της, στο Ρωσικό εμπάργκο, που “πλήττει σοβαρά τον πρωτογενή αγροτικό μας τομέα, με χαρακτηριστικό αποτέλεσμα τις επιστρεφόμενες ποσότητες ροδάκινων. Αρνούμασταν όμως να αντιληφθούμε ότι αυτές οι ποσότητες κινδύνευαν να πεταχτούν στις χωματερές”.
Σε άλλο σημείο της ευχαριστήριας επιστολής τους αναφέρουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί- καλλιεργητές “γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί αν και υφίσταντο αυτές τις οδυνηρές συνέπειες βροντοφώναξαν «κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά» και αποδέχτηκαν να διαθέσουν τον κόπο και τον ιδρώτα τους στους κρατούμενους πολλών Καταστημάτων Κράτησης και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 25 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια”.
Και καταλήγουν, “η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών Ν. Ημαθίας και όσους βοήθησαν σε αυτήν την κατεύθυνση” .