ΟΑΚΑ: Φάρσα εκκένωσε τις εξέδρες..υπό την απειλή βόμβας.

Τηλέφωνική απειλή για βόμβα στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε εντολή εκκένωσης. Οι εξέδρες άδειασαν μέσα σε λίγα λεπτά, ο αγώνας στο ΟΑΚΑ διακόπηκε.. και μετά έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Διακοπή πέντε λεπτά πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 23-40) προκάλεσε η τηλεφωνική απειλή αγνώστου, ο οποίος ενημέρωνε το ΑΤ του Σταδίου για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, προγραμματισμένο να εκραγεί στις 23:00 (19/12).
image

Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι της ομάδας του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προχώρησαν, σε έναν πρώτο έλεγχο, χωρίς να εντοπισθεί απειλή. Ωστόσο στη συνέχεια
με προτροπή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε η εκκένωση για ελεγχι απο το ΤΕΕΜ και την Κ9 της ΕΛ.ΑΣ.
image

Ο Υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής ανέφερε το τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, για την Euroleague, «Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και εφημερίδα πως μέχρι τις 11 θα γίνει κάποια έκρηξη. Μας ενημέρωσε η αστυνομία και εμείς τον παρατηρητή. Ενημερώσαμε τους διαιτητές και τον κομισάριο. Το γήπεδο είναι τελείως άδειο, εκτός αν υπάρχουν περίπου 200 άτομα. Όλα έγιναν άμεσα. Μπορεί να είναι και ένα είδος χιούμορ ενός πολύ.. μην πω τη λέξη καλύτερα. Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι με τους διαιτητές και θα ξέρουμε περισσότερα σε λίγο…» ανέφερε.
image

Μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν μια ακραία κακόγουστη φάρσα, με τους φιλάθλους να επανέρχονται στις κερκίδες μετά την εκκένωση και με καθυστέρηση ο αγώνας ξεκίνησε (19/12-23.30) και δεύτερη φορά.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport