Ν.Μαζιώτης σε Άδωνι Γεωργιάδη: "Να εκτελεστεί στην πλ.Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί όπως του Μπενίτο Μουσολίνι."

Ο κατάδικος για τρομοκρατικές δράσεις του Επαναστατικόυ Αγώνα, ενταγμένος στο ένοπλο αντάρτικο πόλης, Νίκος Μαζιώτης, σε ακραία εκφορά υβριστικών προσδιροισμών, και με απειλές κατά της ζωής απευθύνεται στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Αγωνι Γεωργιάδη. Αφορμή η “αποκοπή” των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κατά την προγραμματισμένη “παρέμβαση” του, σε “Αναρχικό Συνέδριο” σε υπό κατάληψη χώρο στα Εξάρχεια.

Το κείμενο απεστάλη αργά το απόγευμα (20/10), ως “Σχόλιο του Νίκου Μαζιώτη, μέλους του Επαναστατιικού Αγώνα, για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη” προς ΜΜΕ. Το ίδιο κείμενο αναρτήθηκε και από τον διαδικτυακό ιαστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του Αντιεξουσιαστικού χώρου (20/10- 19.37), σε “κλειστή ομάδα” και δημοσιοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα (21/10). Ακολουθεί το κέιμενο,

“Σχόλιο του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη”

Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι.”

Νίκος Μαζιώτης, φυλακές Διαβατών

Σε επικοινωνία με το συνήγορο του κατάδικου τρομοκράτη, έγκλειστο στις Φυλακές Διαβατών, Νίκου Μαζιώτη, Σπύρο Φυτράκη (20/10) δήλωσε άγνοια για το κέιμενο το οποίο απεστάλλει και δημοσιοποιήθηκε στο διαδύκτιο. Πηγές προσκείμενες στον αντιεξουσιαστικό χώρο, διαβεβαίωναν για την αυθεντικότητα του κειμένου και της υπογραφής του Νίκου Μαζιώτη.
Είχε προηγηθεί η “καταγγελία” κατατου καταδικου για τρομοκρατικές ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη, για “καταπάτηση των δικαιωμάτων του” ενω επέκρινε τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο οποιος μεταξύ άλλων ανέφερε, “είναι αναρχικός τρομοκράτης, βάζει βόμβες, αλλά διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του”.
image

Ο τρομοκρατης μελος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, με κείμενο του στο διαδίκτυο, (19/10) σχεδον ενα 24ωρο απο το “παρόν” της Πολας Ρουπα, “κατήγγειλε τη φίμωση του” στην επαφή του με τους “ομοϊδεατες” του, στοχοποιεί Σωφρονιστικούς υπαλλήλους- το Διευθυντή και τον αρχιφύλακα των φυλακών Διαβατών- ενω εγκαλεί τον Αδωνι Γεωργιάδη, ότι του “στέρησαν τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας”, και ορίζει “σαφείς κατευθύνσεις, προς τους ομοϊδεατες του”, επισημαίνουν αναλυτές της ΕΛΑΣ, μέσα στις φυλακές Διαβατών.