Νυχτερινή περιπέτεια- Δικυκλιστής κρίθηκε ύποπτος, δε σταμάτησε σε σήμα ελέγχου έξω από το σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού

Νυχτερινή περιπέτεια για αναβάτη δικύκλου ο οποίος κρίθηκε ύποπτος διερχόμενος εξω από την οικία Υπουργού και δε σταματησε σε ελεγχο κι ενω ηταν σε εξέλιξη τα γεγονότα στην Τουρκία, με τις Ελληνικές Αρχες σε επιφυλακη.

image

Μηχανή GSXR με έναν αναβάτη, διέρχεται της οικίας (15/07-23.00) του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η κίνηση του οδηγού και ενώ είναι σε εξέλιξη η κατάσταση στην Τουρκία, με τις Ελληνικές Αρχες σε επιφυλακη και σε εξέλιξη σύσκεψη στην Κατεχάκη, κρίνεται ύποπτη από στο Αστυνομικό σκοπό, ο οποίος ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων.
Ο αναβάτης του δικύκλου διέρχεται απο Αστυνομικό της Ζ και σε σήμα του, δε σταμάτησε ενω παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.
Ύστερα απο αναζητήσεις, το GSXR, εντοπίσθηκε σε κοντινή απόσταση από σταθμό της ΑΔ, ενω ως ενίσχυση εχει μεταβεί στο σημειο και πλήρωμα ΔΙΑΣ και όχημα Ασφαλείας.
Ο αναβάτης του δικύκλου οδηγείται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Όπως διακριβώθηκε κατά τον έλεγχο στοιχείων του οδηγού, τροχονομικές παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς είχε στέρηση εγγράφων -αδεια κυκλοφοριας- του εχει αφαιρεθει σε παλιότερη παράβαση.
Τελικά μετα τις απαραίτητες υποδείξεις στον οδηγό και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν αποτελεί απειλή, αφεθηκε ελεύθερος.