Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν δύο άτομα, για επίθεση με αυτοσχέδιες μολωτοφ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Μυτιλήνη, που επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες μολότοφ.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν (06/09) στη Μυτιλήνη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο άνδρες- ηλικίας, 17 και 19 ετών- σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις, της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών υλών και περί ρατσισμού, καθώς και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της έκρηξης.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 17άχρονος, μετέβη στο δημοτικό πάρκο όπου είχαν μεταφερθεί και παρέμεναν λαθρομετανάστες προς ταυτοποίηση και αναχώρηση με τα πλοία της γραμμής, και απέρριψε αυτοσχέδια μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό 30άχρονου Σύρου.
Στη συνέχεια μαζί με τον 19άχρονο, κινήθηκαν σε άλλο σημείο της πόλης, όπου διαβιούν λαθρομετανάστες, και απέρριψαν άλλες δύο μολότοφ
Από την Αστυνομική έρευνα, διακριβώθηκε ότι ο 17άχρονος είχε κατασκευάσει τις αυτοσχέδιες μολότοφ τις οποίες απέρριψαν από κοινού με τον 19άχρονο.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίσθηκε και σε βάρος της μητέρας του 17άχρονου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες, αναμένεται να παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport