Μυτιλήνη: Απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών από 26άχρονο Αφγανό.

Ο 26άχρονος Αφγανός συνελήφθη, κατηγορούμενος για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Συνελήφθη στη Θέρμη Μυτιλήνης (01/07) σε συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 26άχρονος Αφγανός, ύστερα από καταγγελία για βίαιη επίθεση σε βάρος 17άχρονης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 26χρονος ακινητοποίησε (30/06) με τη χρήση σωματικής βίας την ανήλικη και τη θώπευσε σε σημείο του σώματός της.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης ότι ο 26άχρονος δράστης, είχε προβεί σε ασελγείς χειρονομίες, σε βάρος μίας ακόμα ανήλικης, 17ετών.
Σε βάρος του δράστη, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκε με κατηγορίες κατά περίπτωση, για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.
Ο Αφγανός κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, προέκυψε οτι διαμένει νόμιμα στη χώρα. Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport