ΜΥΚΟΝΟΣ: "Μπούγκα Μπούγκα" στο νησί των ανέμων .. σε περιπέτειες.

Περιπέτεια στη Μύκονο για την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι των “Μπούγκα Μπούκγα” παρτυ του Ιταλού Πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όταν προσπάθησε να “χαλάσει” χαρτονόμισμα των 500ευρώ.

Η Μαροκινή Ρούμπι, επισκέφθηκε (04/09) κέντρο αισθητικής στο “νησί των ανέμων” για να περιποιηθούν τα νύχια της. Για την πληρωμή, έδωσε στο ταμείο χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, χωρίς να μπορεί να χαλάσει το χαρτονόμισμα. Αναγκάστηκε λοιπόν να περάσει απο μαγαζί σε μαγαζί, χωρίς να δέχονται το υψηλό τραπεζογραμμάτιο. Σε σουπερ μάρκετ, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι υπεύθυνοι φέρονται να υποστήριξαν ότι το χαρτονόμισμα των 500ευρω, ήταν πλαστό. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης,ενημέρωσαν την Αστυνομία.

https://www.youtube.com/watch?v=E3FFm-hbb8U

Όπως ανέφεραν οι υπευθυνοι του καταστήματος θεώρισαν ότι η Μαροκινή Ρούμπι ήταν Ρομά, αφού στο πρόσφατο παρελθόν, επιτείδιοι, είχαν επιχειρήσει να πληρώσουν με πλαστά χαρτονομίσματα.

https://www.youtube.com/watch?v=tXcjZinfwYM

Η Καρίμα Ελ Μαχρούγκβρέθηκε στο νησί των ανέμων, μαζί με την κόρη της και τη νταντά του παιδιού, ενώ επόμενος σταθμός θα είναι η Σαντορίνη. Η Ρούμπι, είχε γίνει εμπλέξει τον ΙταλόΠρωθυποργό  Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε μεγάλη δικαστική περιπέτεια, στο σκάνδαλο Ρουμπιγκειτ, υποστηρίζοντας ότι σε ηλικία 17 ετών συναναστρεφόταν επί πληρωμή με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό στα πάρτυ οργίων bunga bunga στην έπαυλη του Καβαλιέρε στην Σαρδηνία.