“”Μπαχαλάκηδες” είστε αχάριστοι”..|ΑΠΟΨΗ*

​Αντεξουσιαστές, Αναρχικοί, Εξαρχειώτες , Χούλιγκανς , με μια λέξη Μπαχαλάκηδες … και τι δεν κάναμε για σας βρε ;;

image

Καταργήσαμε την ΔΕΛΤΑ ( μα έτσι που πάτε θα την επαναφέρουμε δριμύτερη με άλλο όνομα )
Σας ¨δώσαμε ¨το τρίγωνο που ορίζουν οι οδοί Στουρνάρη, Θεμιστοκλέους και Σ. Τρικούπη που έχει πολλά καφέ και μικρογεύματα για να απολαμβάνετε την … ξέρετε ποια, μα εσείς όπου να΄ναι θα ¨διώξετε ¨ όλους τους κατοίκους των Εξαρχείων από τα σπίτια τους.
Δεν σας ¨ρίχνουμε πλέον το ξύλο της Αρκούδας ¨ και όταν μπαίνετε στις κλούβες, αντί αυτού σας έχουμε κεράσει και καφέ ¨χτυπητό ¨ και σας λέμε « να αλλάξετε μυαλά »
Κάνουμε ότι λέει ο νεολαία και το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.για να σας ¨ευχαριστήσουμε κάπως , μα εσείς ¨παίρνετε θάρρος , λες και είστε συνεννοημένοι .
Δεν σας κυνηγάμε όταν ¨πάτε να πουλήσετε νερά κ.α ¨ στους πρόσφυγες στα «hot spot». Δεν σας κάνουμε ούτε καν σωματικό έλεγχο.
Προσπαθούμε να εκδημοκρατιστούμε για χάρη σας και εσείς δεν έχετε αφήσει ¨κάδο για κάδο ¨ άκαυτο .
Σας φωνάζουμε, ότι σας χρησιμοποιούν, κόμματα, αντίπαλα δέη, το ίδιο το σύστημα και δεν μας πιστεύετε.
Σας ¨βοηθάμε¨ ( άθελά μας ) στην διάλυση των συγκεντρώσεων μπροστά από το Σύνταγμα, να ¨βγάλετε και εσείς κανένα φράγκο ¨, έστω 50 ευρώ την ώρα ανά κεφάλι.
Καθυστερούμε την Κάρτας Φιλάθλου στο πλαίσιο λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Συστήματος, για την ελεγχόμενη είσοδο στα γήπεδα … για να βγάλετε και από εκεί μερικά ευρώ ;
Εσείς όμως, τι ;;
Επιτεθήκατε στο Α.Τ Εξαρχίων
Εκτοξεύετε βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες αλλά και αντικείμενα κατά τις δυνάμεις των ΜΑΤ ,όποτε είναι παραταγμένες μπροστά από τα ξενοδοχεία King George και Μεγάλη Βρετάνια.
Έχετε κάνει άνω- κάτω τα Εξάρχεια. Μια περιοχή που την υποβαθμίζετε συνέχεια σε βάρος των κατοίκων της .
Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μολότοφ με προφανή στόχο να διαλύσετε τη συγκέντρωση μπροστά από το Σύνταγμα, τις προάλλες …κ.α
Λοιπόν, «χαλάσατε την συμφωνία » και ¨γελάτε κιόλας ¨;
Μάθετε λοιπόν ότι , θα υποστείτε τις συνέπειες από μια νέα υπηρεσία που ¨ετοιμάζετε ¨ για εσάς.
..και κάτι ακόμα . Τα ΜΑΤ δεν πρόκειται ποτέ να καταργηθούν

Υ.γ Οι απόψεις μας και οι ¨κινήσεις μας”, δεν εντάσσονται και δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τις επίσημες θέσεις και πρακτικές της Ελληνικής Αστυνομίας σε κανέναν απολύτως τομέα της.


*ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]