Μην τα λέτε όλα στο τηλέφωνο ρε μ…, Αφήστε να σας ρωτήσουν κάτι και οι αστυνομικοί!!!|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σπαρταριστούς διαλόγους που “γονάτισαν” από τα ασυγκράτητα γέλια τους ωτακουστές αστυνομικούς κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας, που παρακολουθούσε τα κινητά τηλέφωνα των κλεφτών των ΙΧ, που πιάστηκαν πρόσφατα από Αστυνομικούς της ασφάλειας Β/Α Αττικής.

Από τις νόμιμες συνακροάσεις, έχει καταγραφεί ο έμπειρος περί των “συνωμοτικών” κακοποιός, με σκωπτικό ύφος προς τους “λαλίστατους” συνεργούς του, έχει καταγραφεί να διατυπώνει τη φράση “μην τα λέτε όλα στα τηλέφωνο ρε μ****ες, αφήστε και κάτι να σας ρωτήσουν όταν θ’ ανεβείτε επάνω…”

Ένας άλλος από τους υπόπτους, είχε διορατικά προφητικές.. ονειροπολήσεις. Τηλεφωνεί νωρίς το πρωί- τρεις με τέσσερις ημέρες πριν από τις συλλήψεις- σε συνεργό του και του εκμυστηρεύεται τα εξής:

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Α’: Άσε ρε φίλε. Έβλεπα εφιάλτες απόψε, είδα ότι με πιάσανε οι μπάτσοι. Και κάνανε κι έρευνα στο σπίτι και με μπουζουριάσανε μαζί με την γκόμενα.

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Β’ : Πού τα είδες ρε μ… όλα αυτά; στον ύπνο σου;

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Α’: Ναι

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Β’ : Άι στο διάολο ρε βλάκα, μου κοψες τη χολή.

Σε άλλη περίπτωση, τα μέλη της σπείρας, σχεδίαζαν την κλοπή δύο Range Rover από έκθεση αυτοκινήτων στον Άγιο Στέφανο. Για να έχουν πλήρη αντίληψη, έδωσε ο ένας οδηγίες για τα αυτοκίνητα μέσα από το ίντερνετ και την σελίδα της εταιρείας αυτοκινήτων. Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Β/Α Αττικής, για να καταγράψουν τις κινήσεις των δραστών, και να αποτρέψουν την απόπειρα διάρρηξης και κλοπής, είχαν “στηθεί” κοντά στην μάντρα.

Λίγο μετά τις δύο τα μεσάνυχτα, ακούγεται ο ένας ύποπτος να τηλεφωνεί στον άλλο.

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Α’: Βλέπω δύο μ… μέσα σε ένα ταξί

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Β’: Φεύγα, παλιόπαιδα είναι…

Είχαν όμως και κωδικοποιημένες λέξεις με αντιστροφή στην εκφορά τους, ώστε .. δύσκολα ανιχνεύεται το νόημα τους. Στο “λεξικό” της σπείρας, επαναλαμβάνεται η λέξη “ψιμοκλέ”, η οποία σήμαινε ότι προετοιμάζονται για “κλοπή” ενός αυτοκινήτου, και η  λέξη “φταλέ”, όταν άνοιγαν ένα αυτοκίνητο, και αναζητούσαν στο εσωτερικό του χρήματα.

Πηγή

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport