Με 19.677 δεύτερος στην Ιατρική.|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η μητέρα του Αστυνομικός και ο πατέρας του Πυροσβέστης, ο 18άχρονος Γιώργος Κουτσάφτης, είχε το δικό του ..όνειρο, και επέτυχε την εισαγωγή του με τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

«Από μικρός το όνειρό μου ήταν να γίνω γιατρός» ανέφερε, «Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά προσπάθησα πολύ και τα κατάφερα» προσθέτει ο Γιώργος Κουτσάφτης.

Κόπιασε και θυσίασε πολλά για να πετύχει το όνειρο που είχε από παιδί. Ηθελε να γίνει γιατρός. Δεν θέλησε να ακολουθήσει επαγγελματικά τις πορείες των γονιών του, με μπαμπά Πυροσβέστη και μητέρα Αστυνομικό.. αλλα να ανοιξει τους δικούς του ορίζοντες..

«Ηξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω γιατρός, βάζω στόχους και τους πετυχαίνω» μας λέει ο Γιώργος, ο οποίος δεν πτοείται από την κούραση.

Ο μέσος όρος με 19.677 μόρια και βαθμολογία στη Φυσική: 20- Βιολογία κατεύθυνσης: 19,9- Φυσική: 20- Βιολογία γενικής παιδείας: 20- Βιολογία κατεύθυνσης: 19,9- Χημεία: 19,8- Μαθηματικά: 19,2 και Εκθεση: 18,1-.

«Από τις 24 ώρες της ημέρες, αν εξαιρέσετε 5 ώρες ύπνου το βράδυ και 2 το μεσημέρι, όλες τις άλλες ώρες διάβαζα» δηλώνει σήμερα και νιώθει δικαιωμένος για τις θυσίες και την προσπάθειά του.

Ο Γιώργος ωστόσο νιώθει ικανοποιημένος από την προσπάθειά του, και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Η εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, δε θα επιβαρύνει οικονομικά τον οικογενειακό προυπολογισμό, στο ενδεχόμενο εισαγωγής του σε Σχολή επαρχικής πόλης.

Επόμενος στόχος, για τον 18άχρονο πια φοιτητή, να ολοκληρώσει τις σπουσδές του ώστε να γίνει ένας καλός γιατρός και στη συνέχεια να λάβει εξειδίκευση αθλίατρου, με τον ίδιο να ασχολείται με τον αθλητισμό ως άλτης στο άλμα εις μήκος στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Καλή σταδιοδρομία, στον νέο φοιτητή!

Πηγή thetoc

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport