Με ΠΔ και Αντιστράτηγος με καθήκοντα Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων

Με τις κρίσεις της ΕΛΑΣ να έχουν-μεν- ξεκινήσει, αλλά να μην καταλήγουν, καθώς έχουν “κολλήσει” στους Αντιατρατήγους, για δεύτερη ημέρα, τείνουν να επιβεβαιώσουν όλα τα σχόλια, που.. ψιθυρίζονται.
Εν τω μεταξύ, ο κλάδος της Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων, ορίζεται ως αυτοτελής και αποκτά.. Αντιστράτηγο.

image

Εντός των επόμενων 30ημερών με αναθεωρημένο Π.Δ. για τη θέση του 6ου Αντιατρατήγου – είχε γράψει το nantiareport– οπως ορίζει το σχετικό Νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ του 2014 (επί Δενδια) το οποίο δεν εφαρμόστηκε, αλλά είχε περιλάβει στο οργανόγραμμα, με οργανική.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση αναμένεται να καταλάβει η Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη με τα νεα της καθήκοντα όπως ορισθούν και ανατεθούν στη διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος, το οποίο η ίδια γνωρίζει.
Συμφωνα με αυτη την εξέλιξη, (όταν πια αποφασίσουν να εκδώσουν τα σχετικά ΠΔ) αναμένεται να τοποθετηθούν -όπως όλα δείχνουν- οι Αντιστράτηγοι στη θέση του Υπαρχηγού ο Γιάννης Διαμαντόπουλος. Επιθεωρητές- Νότιας Ελλάδας ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος, Βορείου Ελλάδος ο Μιχάλης Καραμαλάκης ενώ η θέση του Επιτελάρχη, μένει να καλυφθεί από την επετηρίδα των Υποστρατήγων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport