ΜΑΝΗ: Τους δράστες της δολοφονίας των δύο νεαρών αναζητούν οι Αρχές.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, συνδράμει στις την Ασφάλεια Καλαμάτας για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας του 25χρονου  Γιάννη Κομμάτη, και του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου, οι σοροί των οποιων εντοπίσθηκαν (19/08) σε φαράγγι της Μεσσηνιακής Μάνης, συνεχίζονται οι έρευνες.

ΜΑΝΗ σημείοι δολοφονίας

Το πρωί (20/08) ολοκληρώθηκε η ανάσυρση των σορών των δύο νεαρών, από το δύσβατο σημείο της Μεσσηνιακής Μάνης, στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας, στο οποίο είχαν εντοπισθεί, αργά το απόγευμα (19/08). Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο νεαρών, ξεκίνησε με την αναγγελία της εξαφάνισής τους από τον αδελφό του 25χρονου και τους γονείς του 26χρονου και φτην παρέα με την οποία διασκέδαζαν το βράδυ της Δευτέρας (18/08).

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα θύματα, φέρουν βαρύτατες κακώσεις, πολλαπλά τραύματα στο σώμα, στην πλάτη και το κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, από  κοντινή απόσταση, καθώς οι σοροί των δύο νέων, φέρουν  εγκαύματα από την πυρήτιδα. Όπως διαπιστώθηκε τα οπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη διάπραξη της δολοφονίας τους, ήταν τουλάχιστον δύοο -οπως διαπιστώνει από τα ευρήματα το κλιμάκιο Εγκληματολογικών ερευνών που μετέβη στην περιοχή-, ενώ το σημείο της δολοφονίας, είναι διαφορετικό από το σημείο στο οποίο εντοπισθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών, και μεταφέρθηκαν στη δύσβατη περιοχή.

σημείο δολοφονίας-φυσίγγια

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστεί το σκούρο καφέ μηχανάκι τύπου “Beverly”, με μπορντό σέλα και μπαγκαζιέρα, στην οποία επέβαιναν οι  δυο νεαροί, και με την οποία έφυγαν το βράδυ της Δευτέρας (18/08) από την παρέα με την οποία διασκέδαζαν, χωρίς μέχρι στιγμής, να έχει προκύψει ασφαλής μαρτυρία για το τι συνέβη μέχρι τη στιγμή που εντοπίσθηκαν νεκροί.

Οι κάτοικοι της περιοχής σε δηλώσεις τους, εκφράζουν την ανησυχία τους, και τη θλίψη τους για τη δολοφονία των δύο νεαρών. Κανείς ωστόσο από την περιοχή, δεν αντιλύφθηκε το το είχε προηγηθεί στην περιοχή τους.

Οι δύο νεαροί, όπως έχουν καταθέσει μέλη της παρέας με την οποία είχαν συναντηθεί οι δύο νεαροί το βράδυ της Δευτέρας (18/08), διασκέδαζαν σε μαγαζί στην παραλία της Καλαμάτας. Τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08), ο 26χρονος σύμβουλος διατροφής Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 25χρονος ΕΠΠΥ, Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο  ειδοποίησαν τις οικογένειές τους, ότι θα επέστρεφαν έπειτα από μια σύντομη βόλτα. Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα (19/08) τηλεφώνησαν και πάλι, και ενημέρωσαν “ότι θα αργήσουν”. Ηταν η τελευταία επικοινωνία την οποία πραγματοποίησαν οι δύο νεαροί, και στη συνέχεια τα κινητά τους τηλέφων παρέμεναν  απενεργοποιημένα.

Οι ανατητήσεις δεν έιχαν ωστόσο αποτέλεσμα, ενώ κλίθηκε εκτός από τους Αστυνομικούς, και κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα, με τη συνδρομή δύο εκπαιδευμένων σκύλων, και εθελοντές διασώστες, στην αναζήτηση των δύο νεαρών. Με άρση τηλεφωνικού απορρήτου, και τη διαδικασία της ραδιογωνομέτρησης, εντοπίσθηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων των δύο νεαρών στην περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης, και σε αυτή την περιοχή συνεχίστηκαν οι ένερευνες αναζήτησης. Αργά το απόγευμα (19/08), έξω από το χωριό Κέντρο, σε δύσβατη περιοχή, εντοπίσθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί.