ΜΑΝΗ: Νεκροί δύο αγνοούμενοι νεαροί- Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός τους.

Αναγγελία εξαφάνισης από τις πρώτες πρωινές ώρες (19/08) κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλους από την Αθήνα, μετέβη στην περιοχή, στην αναζήτηση δύο νεαρών, 26ετών και 25χρόνων, από την Καλαμάτα και τη Σάμο αντίστοιχα.

Οι δύο νεαροί, εντοπίσθηκαν νεκροί αργά το απόγευμα (19/08) από Αστυνομικούς, οι οποίοι τους αναζητούσαν, στην περιοχή Γαϊτσες μετά τον Κάμπο Αβίας στο φαράγγι Ριντόμου (Κοσκάραγας) και ανακάλεσαν τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, για τις αναζητήσεις. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός τους να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο έχει κληθεί και μεταβαίνει ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας στις σορούς, προκειμένου να προσδιορίσει επακριβώς τα αίτια θανάτου των δύο νέων. Από την πρώτη μακροσκοπική εξέταση, φέρουν βαρύτατες κακώσεις, και τραύματα συμβατά με συμπλοκή και ξυλοδαρμό και πτώσης από μεγάλο ύψος- έχουν ρίξει τα κορμιά τους στο σημείο όπου εντοπίσθηκαν, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία των δύο νεαρών, να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο από το σημείο που εντοπίσθηκαν, ενώ ερευνάται η δολοφονία να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο 26χρονος Κώνσταντίνος Σγούρος ο οποίος εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής σε γυμναστήρια της πόλης της Καλαμάτας, και ο 25χρονος ΕΠΠΥ από τη Σάμο Γιάννης Κομμάτης,  είχαν ξεκινήσει από την Καρδαμύλη τα μεσάνυχτα (19/08), αφού όπως ανέφεραν στην παρέα τους, έπρεπε να επιστρέψουν στην Καλαμάτα, χωρίς να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους. Τελευταία επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όπως ανέφεραν στην αναγγελία της εξαφάνισής τους στην Ασφάλεια Καλαμάτα, οι γονείς του 26χρονου και άτομο του περιβάλλοντος του 25χρονου,είχαν πραγματοποιησεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/08). Η ανησυχία των δύο οικογειών ήταν μεγάλη, και δημοσιοποίησαν φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο νεαρών, με την αναγγελία της εξαφάνισής τους, στα τοπικά ΜΜΕ.

αναγγελία εξαφάνισης (πηγή φωτό: tharrosnews.gr)

Με τη συμπλήρωση 12ωρών από την αναγγελία εξαφάνισης, και χωρίς να έχουν δώσει σημεία ζωής,ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τους δύο νεαρούς.