ΜΑΝΗ: Αναπαράσταση για το διπλό φονικό με δράστες τους δύο 18χρονους

Αναπαράσταση για τη δολοφονία των Κωστα Σγούρου, και Γιάννη Κομμάτη, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας, μετά από αίτημα το οποίο κατέθεσε η οικογένεια του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου.

Η αναπαράσταση του διπλού φονικού στη Μεσσηνιακή Μάνη, τον περασμένο Αύγουστο, ορίστηκε την ερχόμενη Παρασκευή (31/10).
Αρχικά, η αναπαράσταση της δολοφονίας του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη είχε οριστεί από την Ανακρίτρια για τις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο ορισμένοι από τους διαδίκους είχαν εκφράσει ενστάσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.
image

Σύμφωνα με το αίτημα της οικογένειας, η αναπαράσταση εκτιμάται ότι θα διαλευκάνει αδιευκρίνιστα σημεία της δολοφονίας των δύο νεαρών, σύμφωνα με την οικογένεια του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου, πως επίσης να εξακριβωθει “τυχόν εμπλοκή και άλλου/άλλων προσωπων που ενδεχομένως συμμετείχαν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε στην τέλεση, είτε στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος”.

image

Οι συνήγοροι της  οικογένειας του Κωστα Σγούρου, Κώστα Μαργέλη και Πέτρο Μαντούβαλο, να προσδιορίζουν επικαλούμενοι διαδικτυακές επικοινωνίες του 19χρονου δράστη από τον Κάμπο Αβίας “άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού κατ ομολογίαν δράστη, να γνώριζε για το έγκλημα και ενδεχομένως συμμετείχε στη συγκάλυψή του”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport