Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Εντοπίσθηκε πτώμα άνδρα, θύμα εγκληματικής ενέργειας

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα με το θάνατο του να αποδίδεται σε  εγκληματική ενέργεια εντοπίστηκε τα ξημερώματα, σε βράχο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

image

Ψαράς, εντόπισε σε βράχο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης (15/06-05.30) το πτώμα άνδρα, πισω απο θαμνους, μετα την πρώτη μεγάλη στροφή και σε απόσταση 300 μέτρων από την άσφαλτο. Άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία . Η περίμετρος του χώρου αποκλείστηκε ενώ αιματηρά εντυπώματα εντοπίσθηκαν σε ακτίνα σχεδον δέκα μέτρων από το σημείο στο οπιος εντοπίσθηκε το πτώμα του άνδρα γυμνό.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, η ταυτότητα του οποίου δεν προσδιορίζεται, καθώς ο/οι δράστης/ες προκάλεσαν εμπρησμό με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά του να έχουν αλλοιωθεί. Ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία φέρεται να διακρινε τρια τραύμα από θλων και τέμνον όργανο στο κεφάλι του θύματος ωστόσο τα ακριβή αίτια και ευρήματα αναμένεται να προσδιοριστούν κατά τη διενέργεια της νεκροτομής. Ενω εκτιμαται ως ωρα θανάτου, ανάμεσα στη 1.00 και 3.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/06).
Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.