Κως: Υποδέχθηκαν με .. αυγά τον Πάνο Καμμένο (VIDEO)

Ένταση και επεισόδιο με αποδέκτη τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, προκλήθηκε κατά την παρουσία του στο νησί, όταν οργισμένοι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, με αφορμή τους λαθρομετανάστες οι οποίοι φθάνουν καθημερινά στην Κω.

kws_kammenosIΚοσμητικά επίθετα με εκφράσεις «Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» γιουχαϊσματα και .. φάσκελα, αυγά και μπουκάλια, εξαπέλυσαν προς τον Πάνο Καμμένο ομάδα περίπου πενήντα ατόμων, όπως έχει καταγραφεί σε ερασιτενιχκό βίντεο και δημοσιοποίησε το kosnews24.gr Οι κατοίκους του νησιού, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν κατακλύσει την Κω.

Σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί η ενταση που προκλήθηκε κατά την παρουσία του Πάνου Καμμένου, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλειας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, επιχείρησαν μάταια να συγκρατήσουν τα άτομα που βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να διαμαρτυρηθούν.

 kws_kammenos Η παρουσία του αρμόδιου Υπουργού, είχε κοινοποιηθεί στις τοπικές Αρχές του νησιού, και στο χώρο είχε αναπτυχθεί αστυνομική διμοιρία, η παρουσία της οποίας ενέτεινε την ένταση και την ενόχληση των πολιτών. Το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ με εντολή που έλαβαν αποχώρησε από το σημείο, με την παρουσιά τους στο χώρο πιο διακριτική λίγα μέτρα πιο μακριά από το Δημαρχείο του νησιού.

wpid-fb_img_1440179987314.jpg

«Στημένη προβοκάτσια» χαρακτηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την επίθεση που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στην Κω.  Σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σημείωσε ότι «η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», συνεχίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης των ΑΝΕΛ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε ανακοίνωσή του αναφέρει “Καμμένος και Τσίπρας έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας, γι’ αυτό να μη διαμαρτύρονται όταν αγανακτισμένοι πολίτες τους υποδέχονται με αυγά στις στημένες προεκλογικές τους φιέστες”.

Πηγή, Kosnews24.gr