ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ

Εκτακτα Αστυνομικά μέτρα, συσκεψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (18/09) με Ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικόυς προισταμένου υπηρεσιών, ενόψει των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί.

Αστυνομικές δυνάμεις εχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή, και θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη -αντίστοιχα με την ανάπτυξη δυνάμεων στα μέτρα Πολυτεχνείου- στο Κερατσίνι αλλά και σε πόλεις της περιφέρειας  εν όψει συγκεντρώσεων και πορειών που έχουν προγραμματιστεί. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις, έχουν προαναγγελθεί και σε ευρωπαϊκές πόλεις έξω από πρεσβείες, όπου υπάρχει αναπτυγμένο Ελληνικό φοιτητικό στοιχείο.

Στις 15.00 το μεσημέρι (18/09), παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Π. Τσαλδάρη 60, παρουσία και της Δημοτικής Αρχής. Σχεδόν μία ώρα αργότερα, (16.00-18/09) έχει προγραμματισθεί καλλιτεχνική εκδήλωση και θα ακολουθήσει  πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό, με τους συμμετέχοντες να ‘ελευθερώνουν” μπαλόνια στον ουρανό.  Ενώ για τις 18.00 το απόγευμα (18/09) της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί παναττικό συλλαλητήριο  στο Κερατσίνι και πορεία μνήμης.

Την Παρασκευή (19/09-17.00) το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα.