Κερατσίνι: ΤΩΡΑ- Ένταση στην πορεία, επιτέθεση κατά φωτορεπόρτερ. Συλλήψεις και προσαγωγές.

Επίθεση κατά τεσσάρων φωτορεπόρτερ, πριν την έναρξη της πορείας, επί της Γρ.Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, από μικρή ομάδα ατόμων, νεαρής ηλικίας. Έντονη παρουσία της Αστυνομίας.wpid-img_0784-1_wm.jpg

18/09- 21.30 Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, 27 προσαγωγές και 2 συλλήψεις ατόμων, για τα επεισόδια στο Κερατσίνι.


Περιορισμένης έκτασης επεισόδια από μικρή ομάδα νερών ατόμων, πριν την έναρξη της πορείας στο Κερατσίνι, όταν επιτέθηκαν σε επαγγελματίες φωτορεπόρτερ οι οποίοι κάλυπταν ειδησεογραφικά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον Π.Φύσσα.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις, με διμοιρίες να παρατάσσονται στη Γρ.Λαμπράκη, αποτρέποντας την έκταση του επεισοδίου με τους φωτορεπόρτερ. Ωστόσο τα άτομα νεαρής ηλικίας, προκάλεσαν φθορές σε φωτεινούς σηματοδότες και πυρπόλησαν κάδους τους οποίους μετακίνησα επί της Λεωφόρου, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί.

Εντολή για μηδενική ανοχή και αυτοσυγκρατηση προς τους επικεφαλής της Αστυνομικών υπηρεσιών, που βρίσκονται μέτρα στην περιοχή του Κερατσινίου.

wpid-img_0788_wm.jpg

Καταστροφές σε δημόσια κτήρια και καταστήματα επί της Γρ.Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, έχει προκαλέσει μικρή ομάδα ατόμων νεαρής ηλικίας, από την ευρύτερη περιοχή. Νωρίτερα ομάδα ατόμων, εισέβαλε και “απαλλοτρίωσε” προϊόντα από Super Market, ενώ προκάλεσε φωτιά σε κατάστημα, η οποία τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική, πριν επεκταθεί.

Στο σημείο πληρώματα της Πυροσβεστικής με βυτιοφόρα οχήματα, σε συμβάντα που κληθούν να επιχειρήσουν.

 

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport