Κείμενο για την απόφασή του κατάδικου αντιεξουσιαστή, να διακόψει την απεργία πείνας

Κείμενο που φέρεται να υπογράφει ο κατάδικος αντιεξουσιαστής υπόδικος για τρομοκρατία, για την απόφασή του να διακόψει την απεργία πείνας που πραγματοποιούσε,  δημοσιεύεται σε διαδικτυακό ιστότοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ολόκληρο το κείμενο :
“Γιατι η Νικη ειναι υποθεση ολων μας
Μετα απο 31 μερες σκληρου και ανυποχωρητου αγωνα σταματαω την απεργια πεινας έχοντας σημειώσει μια σημαντικη νικη.
Η τροπολογία που ψηφιστηκε στην Βουλη με μοναδικο αποδεκτη εμενα,ειχε μεγαλες διαφορες απο τις αρχικες εξαγγελιες του Υπουργου Δικαιοσυνης κανοντας εν τέλει αποδεκτη την απαιτηση μου ακομα και αν αυτο συνεπαγεται το να “φοραω βραχιολακι”.
Το μόνο σιγουρο ειναι οτι αυτη η νικη ηταν αποτελεσμα της πολιτικης πιεσης που ασκησαμε για αυτο και ο κοσμος του αγωνα και η Μαχητικη Αναρχια ειναι αδιαμφισβήτητα ηθικα,πολιτικα και πρακτικα οι μεγαλοι νικητες.
Ο πολυμορφος επαναστατικος αγωνας και εμεις ως πολιτικοι κρατουμενοι,βγαινουμε πιο δυνατοι απο αυτην την μαχη.
Υψωνωτην γροθια μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμους και την απεριοριστη αγαπη μου σε ολους εκείνους τους συντροφους που στάθηκαν δίπλα μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ
ΥΓ1: Θα ακολουθησει αναλυτικο κειμενο τις επομενες μερες
ΥΓ2: Θελω να ευχαριστησω επισης ολους τους γιατρους του νοσοκομειου που αρνηθηκαν να υποκυψουν στις εισαγγελικες πιεσεις για αναγκαστικη σίτιση και με στήριξαν οσο μπορουσαν.”

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport