ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Παρίστανε τον "παθολόγο", συνελήφθη για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Είχε δημιουργήσει προϋποθέσεις να εργάζεται ως “παθολόγος”, στο δικό του ιατρείο.. αλλά του έλειπαν οι σπουδές ιατρικής.

Αστυνομικοί της Υποδιέυθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνέλλαβαν (01/09) 54χρονο, ο οποίος προσποιούμενος το γενικό παθολόγο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την ποινική δικογραφία η οποία συντάχθηκε σε βάρος του, για απάτη αντιποίηση άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργήσει αυτοσχέδιο ιατρείο- στην ημιυπαίθρια αποθήκη του σπιτιού του-, και δεχόταν ασθενείς.

Στο πελατολόγιο του “γενικού παθολόγου”, εντοπίσθηκαν 6άτομα. Όπως διαπιστώθηκε από δύο ασθενείς του, είχε λάβει το πόσο των 140 ευρώ, για ιατρικές εξετάσεις και παροχή ιατρικών συμβουλών.  Στην κατοχή του 54χρονου -μεταξύ άλλων- κατασχέθηκαν 43 βαζάκια με αυτοσχέδιες κρέμες, 6μεγεθυντικοί φακοί, 3βιβλία με ιατρικές συμβουλές, 44 σύριγγες- από τις οποίες οι τέσσερις ήταν χρησιμοποιημένες- και έγγραφα εξετάσεων.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, συνεχίζει την έρευνα για τη δράση του 54χρονου, ώστε να εξακριβωθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.