Καλλιθέα: Συνελήφθη μετά την αποφυλάκισή του, για ασέλεγεια σε ανήλικο

Με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη 56άχρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα, από την Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων.Είχε συλληφθεί το 2005 και αφού εξέτισε ποινή καθειρξης, 10 ετών, για ασέλεγεια σε βάρος ανηλίκων, αποφυλακίστηκε μόλις, τον περασμένο Μάιο, με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, την περασμένη Τετάρτη (23/12), ο 56άχρονος, συνελήφθη -και πάλι- από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης προαστασίας Ανηλίκων, της Ασφάλειας Αττικής, καθώς διακριβώθηκε ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου αγοριού, προσφέροντάς του ως αντάλλαγμα μικρό χρηματικό ποσό. Κατά την προανακρτική έρευνα, προέκυψε ότι, από τα τέλη Νοεμβρίου προβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου προσφέροντά τους, μικρά οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο 56άχρονος -σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές- αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογών κινητών τηλεφωνων- και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, και το φάκελο με το προανακριτικό υλικό της παλιότερης υπόθεσης για την οποία είχε καταδικαστεί, ο 56άχρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, και παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport