Καλλιθέα: Εντόπισαν σορό σε καταψύκτη. Είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχει κληθεί κι έχει μεταβεί στο σημείο.

image

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανθρώπινη σορός, εντοπίσθηκε (12/01-10.30) σε καταψύκτη διαμερίσματος στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Οι πρώτες ενδείξεις αποδίδουν σε εγκληματική ενέργεια το θάνατο του ατόμου που εντοπίσθηκε χωρίς να έχουν προσδιορίσει οι συνθήκες θανάτου του. Απο Αστυνομικές πηγές, εξετάζεται να πρόκειται για τον ένοικο του διαμερίσματος, ηλικίας 60ετών ο οποίος αγνοείται, και για τον οποίο προ 6αμήνου είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον αδελφό του. Αφορμή ο ιδιοκτήτης με δικαστικό επιμελητή να μεταβεί στο διαμέρισμα να επιδόσει έξωση, καθώς δεν είχαν καταβληθεί τα ενοίκια του χώρου αποκάλυψαν το έγκλημα.
Σε έρευνα στο εσωτερικό, εντοπίσθηκαν το πτώμα στον καταψύκτη. Επίσης αναζητείται 45άχρονη Βουλγάρα υπήκοος η ποια σύμφωνα με μαρτυρίες επισκεπτόταν το προηγούμενο διάστημα το διαμέρισμα έχοντας μαζί της ένα ανήλικο παιδί, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει επιστρέψει στη Βουλγαρία. Για το λογο αυτό, η ΕΛΑΣ έχει εκδόσει αναγγελία μέσω Ιντερπόλ και άλλων συνδέσμων στη Βουλγαρία.
Στο σημείο έχει κληθεί να μεταβεί κλιμάκιο της ΔΕΕ, ώστε να περισυλλέξουν τα πεισθηρια από το χώρο σε διερεύνηση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού το πτώμα του άνδρα, ήταν δεμένο στα άκρα, σε εμβρυακή στάση και βρισκόταν στον καταψύκτη τουλάχιστον ένα χρόνο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport