ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αναπαράσταση του διπλού φονικου και άρση για τα κινητά αιτείται η πολιτική αγωγή.

“Ανθρωπόμορφα τέρατα”, χαρακτήρισε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Κώστας Μαργέλης τους 19χρονους δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε (25/08) για την εξέλιξη της υπόθεσης.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ- συνηγορος Κ.ΣΓΟΥΡΟΥ
Κ.ΜΑΡΓΕΛΗΣ,συνηγορος

Σύμφωνα με το συνήγορο της οικογένειας του δολοφονημένου Κώστα Σγούρου, ποινικολόγο Κώστα Μαργέλη, αναμένεται να καταθέσει αίτημα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δυο προφυλακισμένων, προσδιορισμένων κατ ομολογίαν δραστών. Σκοπός του νομικου χειρισμού, είναι να διαπιστωθεί ποιές κλήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά πριν και μετά το έγκλημα.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συννονήση και με το δικηγόρο της οικογένειας του Γιάννη Κομμάτη, προκειται να κατατεθεί αίτημα αναπαράστασης στο σημείο της δολοφονιά των δύο νεαρών, ώστε να εξαριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της διπλής δολοφονίας, καθώς η οικογένεια του Κώστα Σγούρου, έχει εκφράσει την εκτίμηση, ότι και τρίτο πρόσωπο ενδεχομένως εμπλεκεται στο έγκλημα.
Ο  δικηγόρος της οικογένειας Σγούρουαναγγελία εξαφάνισης, τόνισε για μια ακόμα φορά, ότι οι πελάτες του παραδοσιακά και οικογενειακά προσδιορίζονται στο χώρο της Αριστεράς ενώ ζήτησε οι όποιες αναφορές σε πολιτικούς προσδιορισμούς, με αναφορά σε άλλους πολιτικούς χώρους, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του θύματος.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε βίντεο . [youtube=http://youtu.be/Fkp6s4gGaHg]