Κακοκαιρία πλήττει τη Β.Ελλάδα. Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο αγνοούμενοι.

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση των δύο ανδρών στο Γαλλικό ποταμό και στο Κιλκίς.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 44χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γαλλικού ποταμού, στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε (09/12), να διασχίσει πεζός το χείμαρρο και παρασύρθηκε. Πυροσβέστες της ΕΜΑΚ (11/12-08.00) εντόπισαν νεκρό τον 44χρονο, σε μικρή απόσταση από το αρχικό σημείο που παρασύρθηκε.
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, στο Νομό Κιλκίς, μεταξύ των οικισμών ‘Ασπρος και Κοκάρτζα, εντόπισαν νεκρό 49χρονος, ο οποίος επέβαινε σε ταξί, που οδηγούσε 42χρονος Σκοπιανός. Ο οδηγός του επαγγελματικού οχήματος, προσπάθησε να διασχίσει αγροτικό δρόμο, ενώ είχε «φουσκώσει» το αρδευτικό κανάλι. Ο Σκοπιανός οδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημα και ειδοποίησε τις Αρχές, στην αναζήτηση για τη διάσωσή του 49χρονου, από το Αγιονέρι του Κιλκίς, και εντοπίσθηκε (11/12) νεκρός.
Λογω της μεταστροφής του καιρου, δύο ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους.
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (06/12) στη Νέα Σάντα Κιλκίς εντοπίσθηκε νεκρός 77χρονος αγρότης, ο οποίος προσπάθησε με το τρακτέρ του να διασχίσει την κοίτη χειμάρρου, όταν το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και ανατράπηκε. Την περασμένη Τρίτη(09/12), κι ενας 63χρονος έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σχολαρίου – Λαγκαδικίων Θεσσαλονίκης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport