Καθηγητής ΕΜΠ: Κρησφύγετο αναρχικών και χώρος παρασκευής εκρηκτικών τα υπόγεια του Πολυτεχνείου.

Ως ορμητήριο αντιεξουσιαστών, και παρασκευαστήριο στα υπόγεια του Πολυτεχνείου των εκρηκτικών που εκτοξεύουν, καταγγέλλει ο καθηγητής και μέλος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κίμων Χατζημπίρος.

image

«Είναι και κρησφύγετα και χώροι παρασκευής υλικών που χρησιμοποιούνται εκτός των κτιρίων του Πολυτεχνείου, είναι ορισμένοι θύλακες μέσα στο Ιδρυμα κυρίως σε κάποια υπόγεια», κατήγγειλε ο καθηγητής σε δηλώσεις του στο Mega (09/04).
image

Ο καθηγητής και μέλος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κίμων Χατζημπίρος, αναφερόμενος στα πρόσφατα επεισόδια στο Πολυτεχνείο (07/04) με τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως αντιεξουσιαστές, οι οποίοι προέβησαν σε βανδαλισμούς και εκτόξευσαν εκρηκτικές βόμβες μολότωφ, πέτρες και μάρμαρα προς τις “διακριτικές” Αστυνομικές διμοιρίες, οι οποίες απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, τόνισε χαρακτηριστικά «Ακόμα και οι Πρυτανικές αρχές δεν έχουν πρόσβαση είναι άβατα. Τα παλιά κλειδιά ίσως δεν έχουν σημασία αλλά έχουν μπει καινούργια λουκέτα και άλλοι μηχανισμοί».
image

Ενώ για 12η ημέρα, συνεχίζεται η κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ (30/03) , η διοικητική λειτουργία του Πανεπιστημίου να έχει παραλύσει.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport