“Καθήκον μου ως Καλύμνιος, να συγχαρώ την Αστυνομία που απέμεινε και με αυταπάρνηση κάνουν το καθήκον τους”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Συνταξιούχος δικηγόρος της Καλύμνου, με επιστολή του  συγχαίρει το προσωπικό του Α.Τ. Καλύμνου για την προσφορά τους, στην Ασφάλεια των πολιτών .

image

Ευχαριστήρια επιστολή προς το προσωπικό του ΑΤ Καλύμνου, απέστειλε μέσω του kalymnos-news.gr, ο τέως Δικηγόρος Αρειου Πάγου και Συμβουλίου της Επικρατείας Ηλίας Γερακιός.
Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

“Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
Όπως καλώς γνωρίζετε εσείς και αναφέρει η έγκριτος εφημερίδα σας, τα τελευταία χρόνια η Κάλυμνος μαστίζεται από μεγάλη εγκληματικότητα.
Ευτυχώς είχαμε την τύχη να έχουμε τον τελευταίο καιρό δύο καλούς και ικανούς Διοικητάς και προσωπικό, με τους λιγοστούς άνδρες που απέμειναν και απομένουν ακόμα έδιναν και δίνουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες και μάχες για την περιστολή της εγκληματικότητας στο νησί μας.
Ο ένας έχει μετατεθεί στην Κω και ο έτερος Διοικητής και αξιωματικός κ. Δάσκαλος δίνει καθημερινά μάχες με τους άνδρες που διαθέτει για την μείωση και την πάταξη της εγκληματικότητας.
Τα ανωτέρω μου τα έχουν μεταφέρει συμπολίτες μας σε διάφορες συζητήσεις που είχαμε και έχουμε μεταξύ μας.
Θεωρώ, λοιπόν, καθήκον μου ως Καλύμνιος και ενεργός πολίτης να συγχαρώ την Αστυνομία που απέμεινε και που με τόση αυταπάρνηση και υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν το καθήκον τους.
Κάλυμνος, 05-07-2016
Ηλίας Μ. Γερακιός
_________
*kalymnos-news.gr