Καβάλα: Έντονο επεισόδιο σε βάρος του Β.Κικίλια από μέλη της Πατριωτικής κίνησης.

Επεισόδιο σε βάρος του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης, υποψήφιο με τη ΝΔ, Βασιλη Κικίλια, κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα, από μέλη της Πατριωτικής Κίνησης.

wpid-20150902_162450png.jpg

Δυο άτομα συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς συνοδούς του Βασίλη Κικίλια κατά το επεισόδιο (Video), και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης. Οι δύο άνδρες απέρριψαν κεσεδάκι με γιαούρτι στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ κατά την είσοδό του στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Καβαλας, πριν την προγραμματισμένη συνάντησή του, με το Θ.Μαρκόπουλο.

Κατα την εξακριβωση στοιχειων του διαπιστώθηκε, οτι ανήκει στην Πατριωτική Κίνηση Καβάλας. Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, Κώστας Τόνιος ανέφερε για το επεισόδιο:
«Πρίν λίγο, δύο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας γιαούρτωσαν τον Κικίλια, πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου, και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καβάλας. Κανένας πολιτικός δεν θα περάσει από την Καβάλα χωρίς γιαούρτι… είναι έθιμο… Ζήτω το Έθνος!».

wpid-20150902_162547png.jpg
Ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και υποψήφιος της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές (20/09) Βασίλης Κικίλιας, ερωτηθείς, σχολίασε
«Αστεία πράγματα», για το περιστατικό.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport