Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικό|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Θύμα απαγωγής θεωρούν τον επιθετικό του Ολυμπιακού οι τοπικές Αρχές, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικό .

image
Ο Άλαν Πουλίδο

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος (29/05) δημοσιεύματα στη χώρα του Μεξικό μεταδίδουν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο,25 είναι θύμα απαγωγής.
Ο Πουλίδο απήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (29/05-02.00) ενω επεστρεφε απο παρτι στο οποίο είχε παραβρεθει με τη σύντροφό του Ileana Salas, απο την περιοχή Tamaulipas (Ταμαουλίπας) του Μεξικό όπου είχε επιστρέψει προσφατα απο το Ciudad Victoria (Κιουνταντ) και έκτοτε αγνοείται.

image
Η φωτογραφία στο πάρτι όπου παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (28/05) ο Άλαν Πουλίδο

Συμφωνα με την κατάθεση της συντρόφου του, οι δράστες τους εγκλώβισαν με φορτηγάκι, έξι κουκουλοφόροι αποβιβάστηκαν και απηγαγαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Βραζιλίας και διεθνή του Ολυμπιακού, ενώ εγκατέλειψαν την Ileana Salas, σε υπαίθριο πάρκο χωρίς να την τραυματισουν.

https://www.instagram.com/p/BF3_4uamKH0

Δύο ημέρες νωρίτερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων μαζί με τη νεαρη σύντροφό του, Ileana Salas, είχαν επισκεφθεί τη Σαντορίνη πριν επιστρέψουν στο Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/BF8XprkyJSH/

Όπως αναφέρεται στα τοπικά Μεσα, μέλη της οικογένειάς του ποδοσφαιριστή επικοινώνησαν με την τοπικη Αστυνομία στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 006, και ανέφεραν την απαγωγή του 25άχρονου ποδοσφαιριστή ενώ όπως δημοσιεύθηκε οι απαγωγείς δεν έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά Alan Pulido για να ζητήσουμε λύτρα για την απελευθέρωσή του.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο όπως επίσης μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αναμένεται στις επόμενες ώρες.
Ο τηλεοπτικός σταθμός «Mediotempo» επικοινώνησε με τον αδερφό του Άλαν Πουλίδο, Armando, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του ποδοσφαιριστή και τους φόβους για απαγωγή του.
«Ναι είναι αλήθεια. Έχουν απάγει τον αδερφό μου. Εξαφανίστηκε τα ξημερώματα. Ελπίζουμε στην βοήθεια των Αρχών και της Κυβέρνησης για να βρεθεί», ανέφερε στη σύντομη επικοινωνία του, ο Armando Pulido.
Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με δημοσιογράφους στο Μεξικό. «Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν επίσημη ερμηνεία του τι έχει συμβεί. Για την ακρίβεια δεν μας δίνουν επίσημη εκδοχή για το συμβάν πέραν της επιβεβαίωσης της εξαφάνισης. Από την οικογένειά του μάθαμε πως απήχθη από μία ομάδα ενόπλων ενώ γύριζε στο σπίτι από ένα πάρτι. Έως τώρα δεν έχουν ζητήσει λύτρα», αναφέρουν χαρακτηριστικά από το ρεπορτάζ τους.
Από τον Ολυμπιακό σχολιάζουν σχετικά, «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά». Η ομάδα των ερυθρολεύκων είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις Αρχές του Μεξικό και τους οικείους του ποδοσφαιριστή, εξετάζει και ενημερώνεται προσεκτικά και επισταμενα για τι έχει συνέβη και θα προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση. Ωστόσο, δημοσίευσε στα social media και μήνυμα για τον ποδοσφαιριστή στα Αγγλικά, Ισπανικά και Ελληνικά.

https://mobile.facebook.com/OlympiacosFC/posts/1310200772328269?substory_index=0&_rdr

Η πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή, Tigres, εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter την θλίψη αλλά και την συμπαράσταση στην οικογένεια του Άλαν Πουλίδο.

https://mobile.twitter.com/TigresOficial/status/736942795496116226?ref_src=twsrc%5Etfw

Η ανησυχία των Αρχών του Μεξικό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής να έχει απαχθεί, ενισχύεται από το γεγονός ότι η πλατεία Ciudad Victoria, όπου και εξαφανίστηκε, και κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά απαγωγων. Πηγές της αστυνομίας αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν -σύμφωνα με τον τύπο του Μεξικό- πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα.
Όπως μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικό, η τοπική Αστυνομία δε συνεργασία με την Κυβέρνηση, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του Πουλίδο, στις οποίες συμμετέχει και ελικόπτερο.
Λίγο μετά τις 18:30 (ώρας Ελλάδας(29/05) επιβεβαιώθηκε από τον Εισαγγελέα του Μεξικό και τις επίσημες τοπικές Αστυνομικές Αρχές η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο.

Το κείμενο ανανεώνεται…


*sport-fm.gr/ Mediotempo/Gazzetta.gr