ΘΣΝ: Συνελήφθη ραδιοφωνικός παραγωγός για αποπλάνηση ανηλίκου και παιδική πορνογραφία

Στις φυλακές Γρεβενών για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων, βρίσκεται προφυλακιστέος ο μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων.

Στα στοιχεία του εκδόθηκε διάταξη δημοσιοποίησης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η οποία είχε περιορισμένη ισχύ και για τους λόγους αυτούς τα στοιχεία του αποσύρθηκαν.

Ο 43χρονος “συστήνονταν” ως… Λάζαρος Αυγερινός, δήλωνε μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και διατηρούσε εταιρία ηχητικών καλύψεων.

Σύμφωνα με Αστυνομικές  πηγές, ο 43άχρονος, αποπλάνησε 6χρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα στο οποίο ήταν καλεσμένος. Υστερα από καταγγελία (05/05) των γονέων της ανήλικης, για ασελγείς πράξεις σε βάρος του, συνελήφθη. Κατά τις έρευνες των Αρχών προέκυψε ότι, αντάλλασσε υλικό που εμπίπτει σε διατάξεις πορνογραφικής διαμοίρασης αρχείων, με 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, με τις συνομιλίες τους είχαν διάρκεια  περίπου ένα χρόνο.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στην κατοχή και την οικία του 43άχρονου σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το κατασχεμένο ως πειστήριο ψηφιακό υλικο, το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.

Τα στοιχεία της ταυτότητας οι φωτογραφίες, δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.