ΘΣΝ: Νεκρός οδηγός, απεγκλωβισμοί και προβλήματα προκάλεσε η επιδείνωση του καιρού.

Ενας ανθρωπος εχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια του γιου του και οδηγοί εγκλωβιστηκαν στα αυτοκινητά τους, οταν παρασύρθηκαν από την  έντονη βροχόπτωση.

Ο 49χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, όταν το οχημα του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην προσπάθειά του, με το 15χρονο γιο του να διασχίσουν το χείμαρρο στην περιοχή Δρυμού  Δ. Ωραιοκάστρου Θες/νίκης.
image

Ο μελισσοκόμος και ο γιος του παρασύρθηκαν από χείμαρρο, ενω είχαν κατεύθυνση τα μελίσσια τους, ώστε να εξακριβωσουν την κατάσταση κατάσταση των μελισσιών τους. Λίγο μετα τα μεσάνυχτα (15/09) λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε όλη νύχτα στην περιοχή οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο δρόμο. Ωστοσο έξω από τοο χωριό σε αγροτικό δρόμο τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο το οποίο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωη του ο 49χρονος και να τραυματιστεί σοβαρά ο 19χρονος γιος του.image

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας ο πατέρας ειδοποίησε την πυροσβεστική την ώρα που τα νερά άρχισαν να παρασύρουν το αμάξι. image

Οι πυροσβέστες απεγκλωβισαν τους δύο επιβαίνοντες, κατά τη μεταφορά τους ωστόσο ο 49χρονος κατέληξε.
Λόγω έντονης βροχόπτωσης στους Ν.Πέλλας, Κιλκίς Θεσ/νίκης η Πυροσβεστική δέχθηκε (μέχρι τις 06.30- 15/09) 85 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοηθείας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport